מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאון....ים09/08/2009
אני בחודש חמישי וחצי להריון התחתנתי אחרי חצי שנה הכרות ומיד אחרי החתונה נכנסתי להריון.
מרגישה שזו טעות ומיהרתי היות ואני מאוכזבת מהגבר שאיתו התחתנתי....
מסתבר שעברו מלא בנשים וסטוצים דבר אשר מאוד מפריע לי אני לא יודעת איך מתמודדים עם זה, זה ממש כואב לי ומשגע אותי....
ואיתי הוא לא כזה "חוגג" ומאוד עייף לא מפרגן לא מפנק אני רוצה הרבה יותר ממנו אני בחורה מינית, אך מרגישה שאינו נמשך אליי הוא לא מנשק אותי צרפתית כלל כי בתחילת ההריון היה לי ריח לא טוב בפה ומאז נוח לו פשוט לא לנשק אותי כלל ....
האם כל הסימנים הללו הם הורמונים? איך ניתן להתמודד עם מחשבות והרגשות כאלה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ עוד לפני הלידה
דורית כהן13/08/2009שלום לך ים יקרה. אני מציעה לך לא להתרכז בעבר שלו אלא לבנות איתו עכשו את ההווה. אם את יושבת מודאגת לגבי רגשותיו ומשיכתו כלפייך, עצם הדאגה שלך מוקרנת כלפיו ומרתיעה אותו מלהתקרב אלייך. מה שכתבתי לך כמובן לא מספיק כדי לעשות שינוי, אלא מספק הסבר מסויים למה שקורה לכם עכשו. לדעתי שווה לנסות ייעוץ זוגי הכולל גם את התחום המיני - בררו זאת עוד בטלפון, כי לא כל יועץ זוגי נכנס לתחום המיני. אני חוששת שאם עכשו יש בעיות, הרי לאחר הלידה צפויות רק עוד בעיות ומשברים, ולכן יפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)