דיכאון....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון....
    ים
    09/08/2009

אני בחודש חמישי וחצי להריון התחתנתי אחרי חצי שנה הכרות ומיד אחרי החתונה נכנסתי להריון.
    מרגישה שזו טעות ומיהרתי היות ואני מאוכזבת מהגבר שאיתו התחתנתי....
    מסתבר שעברו מלא בנשים וסטוצים דבר אשר מאוד מפריע לי אני לא יודעת איך מתמודדים עם זה, זה ממש כואב לי ומשגע אותי....
    ואיתי הוא לא כזה "חוגג" ומאוד עייף לא מפרגן לא מפנק אני רוצה הרבה יותר ממנו אני בחורה מינית, אך מרגישה שאינו נמשך אליי הוא לא מנשק אותי צרפתית כלל כי בתחילת ההריון היה לי ריח לא טוב בפה ומאז נוח לו פשוט לא לנשק אותי כלל ....
    האם כל הסימנים הללו הם הורמונים? איך ניתן להתמודד עם מחשבות והרגשות כאלה...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ עוד לפני הלידה

דורית כהן
    13/08/2009

שלום לך ים יקרה. אני מציעה לך לא להתרכז בעבר שלו אלא לבנות איתו עכשו את ההווה. אם את יושבת מודאגת לגבי רגשותיו ומשיכתו כלפייך, עצם הדאגה שלך מוקרנת כלפיו ומרתיעה אותו מלהתקרב אלייך. מה שכתבתי לך כמובן לא מספיק כדי לעשות שינוי, אלא מספק הסבר מסויים למה שקורה לכם עכשו. לדעתי שווה לנסות ייעוץ זוגי הכולל גם את התחום המיני - בררו זאת עוד בטלפון, כי לא כל יועץ זוגי נכנס לתחום המיני. אני חוששת שאם עכשו יש בעיות, הרי לאחר הלידה צפויות רק עוד בעיות ומשברים, ולכן יפה שעה אחת קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו