עוד שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה
    מנאר
    10/08/2009

"שלום,
    קודם כל אני מודה לך, לפני כשבוע אני שלחתי עוד פעם הודעה אבל כנראה צריך לשים אותה בנפרד ולא להוסיף לתגובתך, בכל אופן אני העתקתי את ההודעה ( שלישי- 28-7):
    שלום,
    אני מאוד מודה לך על תגובתך, ביום שני בלילה ביקשתי מאחיו ( שגם הוא לא כל כך בא לצדי), אבל נעזרתי בו כי אני צריכה שמישהו יצליח לדבר איתו, בסוף הצלחנו למרות שהדרך שבה דיברו איתי לא הייתה מקובלת, אתמול דיברנו קצת אבל לא על הבעיה , סתם על הילדים שלנו, היום בבוקר הוא חיבק אותי ואמר שאנחנו צריכים לדבר על הרבה דברים אבל מאוחר יותר ויצא לעבודה.
    אני מאוד אוהבת אותו ואיני יכולה לחיות בלעדיו, ורק בגלל זה אני סובלת עד עכשיו, אני כותבת לך ובוכה, מאוד כואב לי ממה שאני עוברת, אני מאוד רוצה להיות חזקה בשבילי ובשביל הילדים שלי, ואני מאוד מפחדת מהעתיד, ואם אטעה במשהו קטן כמו שהיה ולא נתנן לי הזדמנות לדבר, היינו על סף פרידה, מה אני אעשה אני לא יודעת.
    רציתי לשאול, האם בן אדם שמוכן להתרחק והתנתק מאישתו להרבה זמן טוען שאוהב אותה, האם הוא אכן אוהב אותי או משחק ברגשות שלי. כשאני קרובה ממנו אני אכן מרגישה שהוא אוהב אותי, אבל איך הוא יכול להיות כל כך רחוק, ואיך יכול לנתק את הטלפון כשמנסה לדבר איתו לאחר הרבה זמן שלא דיברנו? למה תמיד אני זו שמנסה לפתור את הבעיה? למה אני תמיד סובלת ומתחננת בפניו שנחזור לדבר אחד עם השני, אני רוצה שגם הוא ינסה לדבר איתי ולא לוותר בקלות, מה אני אעשה?
    אני מתה למצוא פתרון וללכת להתייעציות לפחות כדי לחזק אותי , אבל הוא לא יסכים...

אני מאוד מודה לך.
    מנאר. "

עכשיו- אני מכינה את עצמי לעבודה חדשה ( מורה ליסודי), אני מאוד רוצה לההצליח בעבודתיי ובוודאי להיות חזקה למשפחתי גם, היום אנחנו מדברים טוב מאוד, למרות שלפעמים קורה משהו קטן אני מנסה לא לדבר כי אם אני כן מדברת בזמן הכעס זה יגדל כמו שקורה תמיד ואני לא רוצה שיהיה עוד צעקות מול הילדים שלי, ולמרות זה אני לא שולטת על עצמי ולפעמים אני מתחילה לבכות והוא צועק כאילו כל מה שקורה זה באשמתי.
    מה אני אעשה בכך שלא אבכה עוד וכדי שבעלי לא יצעק יותר מול הילדים, ואיך אפשר לפתור את הבעיות שיהיו לנו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחזק בעצמך

דורית כהן
    13/08/2009

מנאר היקרה, אני שמחה שאת ממשיכה לספר לנו ולשתף אותנו. אני מוכרחה לומר שזה נראה שאת מגיעה מעמדה די חלשה מולו ומול בני משפחתו, ועלייך לחשוב כיצד להתחזק קודם כל מול עצמך. להתחזק זה להפסיק להיות כל כך תלוייה בו, להפסיק עם ההרגל הזה להתחנן לפניו ולפייס אותו. כל פעם שאת עושה זאת שוב, את מרגילה אותו להישאר מרוחק כי הוא כבר בטוח שאת תתרפסי לפניו. זה לא מוסיף לך, אלא רק מקצר את הסבל שלך כאשר את מרוחקת ממנו.
    אין ספק שאתם זקוקים לייעוץ, אבל אני מבינה שהוא לא מסכים. אמרת שיש לכם ילדים. האם חשוב לו לשמור על שלמות המשפחה? אני חושבת שבגלל שאת משדרת כלפיו חולשה כה רבה הוא "לא שם עלייך" ולא מתייחס לצרכים הרגשיים שלך. עליכם ללמוד שפת תקשורת אחרת. אני שמחה לשמוע שלפעמים הוא כן מחבק, ואולי הוא אוהב אותך בדרכו. בלי להכיר אתכם לעומק אי אפשר לדעת עד כמה הוא באמת אוהב אותך או זו דרכו להרגיע ולהשתיק את הבכי והעצב שלך. חפשי דברים שיעשו אותך שמחה יותר מבפנים שלא קשורים ליחס שלו כלפייך, לכי ללמוד משהו שמעניין אותך, הירשמי לחוג לספורט אם את יכולה, או משהו בתחום האמנות, שוב חשוב שסזה לא יהיה קשור אליו. כרגע זה נראה שכל האושר שלך תלוי באיך הוא קם בבוקר כלפייך - מחייך או לא. זה מאד לא בריא לחיות כך כאשר את לגמרי בידיים שלו במקום שתרגישי שיש לך סיבה לחיות וליהנות בעולם מתוך עצמך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו