מרגישה נבגדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה נבגדת
    לב שבור
    10/08/2009

שלום רב,
    אני בת 26, נשואה קרוב לשנה ומוטרדת מדבר שאני פשוט אינני יודעת איך להתמודד איתו..
    ב"היסטוריה" במחשב של בעלי מצאתי לא פעם מאות אתרים של פורנו שהוא משוטט בהם. אני יודעת שהוא עושה זאת בעיקר בזמן שאני הולכת לישון. דיברתי איתו בגילוי לב על כך שהדבר מאוד פוגע בי ומעליב אותי. אני חשה ממש נבגדת למרות שהוא לא מפסיק לתת לי תשומת לב ואהבה רבה. אם זאת דיברתי איתו על הנושא והוא אמר לי שהוא הפסיק לצפות באתרים האלה מאחר והוא הבין את מה שזה עושה לי. גיליתי שהוא משקר והוא כן ממשיך לגלוש באתרים ובנוסף היה נדמה לי הפעם שראיתי ב"היסטוריה" של המחשב כאילו הוא חיפש פרטנרית ווירטואלית לסקס. זה פשוט חונק אותי ואני לא יודעת מה לעשות בעניין הזה? מה לעשות עם תחושת הבגידה? מה לעשות עם יצר הסקרנות המטורף שלי שגורם לי כל פעם לחפש מתחת לאדמה את האתרים שהוא גולש אליהם. האם אני שוללת ממנו זכות מסוימת ועלולה לגרום למשהו רע לקרות בעקבות זה?
    אודה על הצעת כל אנשי הפורום וכמובן הצעתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה נבגדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזדהה עם מצבך..

ש
    13/08/2009

הייתי באותו מצב בדיוק.. אנחנו זוג שמדבר על הכל וזה אף פעם לא הוזכר.. וגם אני פתאום ראיתי באינטרנט את הדברים האלה .. הרגשתי מאוד פגועה .. אך אחרי כמה ימים שעיקלתי את זה הבנתי שזה לא מהווה שום איום על היחסים שלנו...הוא לא מכור לזה- הגדרה של התמכרות זה משהו שממש מפריע לאדם בחייי היום יום .. לדוגמא חוסר עניין ללכת לעבודה כדיי לצפות בפרונו.. מעדיף פתאום להישאר בבית ולהזניח את חבריו הטובים כדיי לצפות בפרונו..
    דיברנו על זה.. ראינו ביחד את ההרצאה של ד"ר צחי בן ציון על פרונו(אתר הכללית אם תיהי מעוניינת).
    בנוסף גלשתי בפורומים שונים.. הרוב בכללית.. וזה דיי טבעי רוב הגברים אוהבים לצפות בזה וגם חלק לא קטן מהנשים..
    לדעתי זה לא צריך להפריע לזוגיות.
    בקשר לבת זוג וירטואלית.. אין לי מושג מזה.. לא נתקלתי בזה.. זה נשמע כאילו זה "רומן" עם המחשב.. דברו על זה.. תנסי להבין ..אם זה יהיה בגלוי אולי זה לא יפגע בך כל כך..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו