בעלי מבקש אישור י לקיים יחסים מהצד.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי מבקש אישור י לקיים יחסים מהצד.
    גילי
    11/08/2009

הוא טוען שכבן מזל טלה צרכיו עזים ואין לזה חשיבות ממשית לקיים יחסים עם אחרת
    הוא רוצה לטעום עוד נשים מחוץ לחיי הנישואין ושואל אותי למה זה אכפת לי
    האם הוא לא נורמלי? האם עלי להסכים? איך עלי להגיב לבקשתו המזעזעת אותי ....
    ס"הכ אנו נשואים באהבה 11 שנים ויש לנו משפחה יפה אני אישה נמרצת נקיה מבשלת ומטופחת מאד תדירות היחסים בינינו אחת ליומיים כך שזה לא חסר לכאורה .הוא לאחרונה מתוסכל מהעבודה וייתכן שלכן הוא דורש שינויים וריגושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סכנות בחוץ

דורית כהן
    13/08/2009

שירה יקרה, זוהי דרישה מאד מעמתת...מצד אחד את יכולה לשמוח שהוא שקוף כלפייך ואומר זאת בגלוי, ולא בהסתר כמו המון בני זוג שבוגדים בסתר.
    מצד שני - האם הוא יסכים שגם את תתנסי עם בני זוג אחרים אם תרצי בכך?
    מצד שלישי ידוע ואת יכולה לומר לו את זה - שברגע שמתקרבים לאישה אחרת לצורך יחסי מין - קיים הסיכוי שהוא יתאהב באישה האחרת. אני יודעת על גברים שהבטיחו לעצמם שהם עושים זאת רק לצורך החווייה והסקס, ללא התאהבות, אבל בסוף זה קרה והם בכל זאת התאהבו. כך שעליו לדעת שזה כמו לפתוח תיבת פנדורה. יהיו שם הרבה חוויות מסעירות, אבל הזוגיות אף פעם לא תהיה אותו דבר.
    את שואלת האם הוא נורמלי? הוא נורמלי, והוא פתוח. בני אדם, גברים ונשים אינם מונוגמיים טבעיים. רוב בני האדם נמשכים מינית להרבה פרטנרים בו זמנית. תוסיפי על כך זוגיות עם אותה אישה 11 שנים, ואת המחשבה שלו - מה, זהו? נגזר עלי לעשות סקס כל פעם עם אותה אישה שוב ושוב?! וכל האחרות מנועות ממני? כאשר מתחתנים לא חושבים על המשמעות הזאת כי מאוד מאוהבים, מגיעים לתחושות האלו רק לאחר שנים של שיגרה...
    ממליצה לך מאוד לקרא את הספר המצויין של אסתר פרל - פסיכולוגית אמריקאית - "אינטליגנציה ארוטית", המסביר מה קורה לארוטיקה אצל זוגות נשואים ויש לה כמה המלצות בנוגע לשיגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו