מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשואה לגבר גרוש עם שתי ילדות, הצילואפרת11/08/2009
שלום
אני נשואה שנתיים לבעלי ( רק ביום שישי "חגגנו" יום נישואים) יצאנו שנה וחצי לפני החתונה.
לשנינו אלו נישואין שניים, הוא היה גרוש עם שתי בנות ואני גרושה ללא ילדים.
הבעייה היא שכל סוף שבוע שני (ע"פ הסדרי הראייה שלו) הוא מביא את הבנות שלו אלינו הביתה ואז מתחיל הסיוט שלי... לבעלי יש " הפרעה מצפונית" אם קיים דבר כזה, והוא מרגיש צורך לרצות את הבנות שלו בכל דרך אפשרית וגם אם זה להוכיח להן שהוא יגונן עליהן על חשבון החינוך שהן צריכות לקבל, מה שיוצר מצב של "קומונה" אצלי בבית, כלומר, ברגע שהן מגיעות יש אותם כמקשה אחת מה שאומר שאם אני לא מקבלת התנהגות מסויימת של אחת הבנות, הוא לא מעיר לה ואני כן, אני אקבל ממנו השפלות וצעקות ו"איומי גירושים" מולן, ולשמחתן (כך הן מקבלות את תשומת הלב החולנית של אבא שלהן). הילדות כיום בנות 14 ו 10 כאשר הקטנה מביניהן סובלת מבעייה חברתית מאוד קשה, לא בדיוק משתפים אותי בבעייה שממנה היא סובלת, רק אני יודעת שהיא מקבלת כדורים פעמיים ביום, והבעייה עצמה נראית לעין, הילדה שתלטנית, זעפנית, לעיתים עם מבטים ממש מפחידים, לא נעימה ו... כמובן מכורה למחשב, ילדה מאוד מאוד קשה.
לענייננו, הילדה היא לא הבעייה שלי, אבא שלה שהוא בעלי, זו הבעיה,
יש לנו תינוקת משותפת בת 9 חודשים, מדהימה, ולפני שבועיים ביום שבת כאשר הבנות שלו שהו אצלנו, הערתי הערה לבת הקטנה שלו, שתניח לי, היא מדברת בכמויות ובקול רם, רציתי לנוח (אני אישה עובדת, יכולה לנוח רק בשבת), היא ניגשה לאחותה הגדולה לחדר השינה, סגרו על עצמן את הדלת, תיכננו מה שתיכננו, הן ילדות מאוד מתוחכמות, מודעות לבעיה של אבא שלהן, לאחר כמה דקות הבת הקטנה יצאה מהחדר ניגשה לאבא שלה שישב לידי וליד אחותי בסלון ואמרה לו שהיא ואחותה רוצות לדבר איתו בחדר, הוא ניגש ושלושתם נסגרו באותו חדר, ולאחר כמה דקות הוא יצא משם זועף אלי, התחיל לצעוק, וכאן כבר הפסקתי לשתוק (אחרי שנתיים של סבל) הוא דחף בחוזקה את הראש שלי מה שיצר מצב שביתי הקטנה שהיתה בזרועותי קיבלה את המכה במצח, אני מודה שקמתי אליו, אחותי לקחה את הילדה ממני והחזרתי לו שריטות בפנים , סילקתי את הבנות שלו מהבית שלי, וכל זה תוך כדי צרחות איומות כאשר הבת הגדולה שלו נעמדת מולי, בבית שלי וצורחת עלי, היא סולקה מיד מהבית, אחותי דחפה אותי במהירות לחדר השינה הרחוק ביותר והוא ארז במהירות את התיקים של הבנות שלו תוך כדי איומים ברצח כלפיי...
למחרת כבר ניגשתי לעו"ד לענייני גירושים והתחלתי לפעול.
אני חייבת לציין שניסיתי כל מה שאפשר כדי לתת לבעלי אווירה משפחתית בשבתות, קניתי בגדים לבנות שלו, הזמנתי לכולנו "נופש" באילת (היה קשה מנשוא) וההתנהגות שלו פשוט לא מתקבלת על הדעת, הוא פשוט לקח את כל העשייה שלי כמובנת מאליה, ולא הבין שאני לא אימצתי את שתי הבנות שלו, אני לא חייבת להן כלום, אין לי קרקע מתחתיי אין לי את המשפחתיות שלי, אני בעלי והבת המשותפת שלנו (המשך בהודעה הבאה)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת, ראי את תשובתי לשאלת ההמשך
דורית כהן13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם סיפור דומה לאן חשבת שאת הולכת
אסתי19/08/2009שלום לך מתוקה הרי היית מודעת למה שיש לו ומין הסתם הוא האבא שלהם היית צריכה להתייעץ ליפני בובה שלי זה לא קל בכלל זאת רק ההתחלה נשמה.
חייך לא יהיו קלים רק אם יש בך את הנתינה ההכי חזקה בעולם אז תוכלי להמשיך ולהתמודד ולחיות עם זה חשוב תתיעצי
אני גידלתי גם שתיי בנות עם כל הקשים מגיל 10 עד הסוף ולא ציפתי לכלום מצד אף אחד תצפי גם לא לתודה העולם אכזר אבל אנחנו גורמים לעצמנו,
נכנסת לזה... נכנסת גמרנו את חייבת או פשוט לעוף בטיל לפני שתפגעי יותר אולי את עדין צעירה להתמודד עם הנתינה הזאתוההתעלמות מצידך.
סורי על התגובה כי לי הייתה את הנתינה אבל אני היום לא ממליצה לאף אחת להכנס למערכת מסובכת כזאת למה לא התייעצת לפני למה?
גם אני לא קיבלתי תמורה להפך ביקורת ותמיד לא היה מספיק בשבילהם למזלי בעלי העריך אותי אבל גם לא עד הסוף רצה עוד ועוד גם כבוד לנכדים ...חח כאן זה נגמר בובה
פשוט העפתי את הכל חוץ מהבעל כי כבר לא נשאר לי כח יש לי ילדים משלי 4 במספר מאיפה יש לי עוד כח גם ככה אין תודה על כלום לא ככה?
באהבה.
אם את יכולה תברחי עכשו סורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)