נשואה לגבר גרוש עם ילדים, המשך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה לגבר גרוש עם ילדים, המשך
    אפרת
    11/08/2009

אני מודה שעם הזמן ומרוב איומי גירושים שקיבלתי ממנו לעיני בנותיו, האמון והיציבות נעלמו מחיי, וכיום אנחנו במצב שאני מסרבת בתוקף לראות את בנותיו.
    הצבתי בפניו שתי אפשרויות כאשר בשתיהן הוא מפסיד, באחת הוא ייקח את בנותיו לאימו שגרה קרוב אלינו (לפניי שהתחתנו הוא לקח את בנותיו כל שבועיים במשך 5 שנים לבית אימו) והן יוכלו לראות את אחותן הקטנה. והוא יידאג לטפח את מה שנחרב ממשפחתו החדשה, ייזכה לגדל את בתו הטרייה, ייזכה להשאר נשוי בבית שהספקנו להקים עם ארוחות מסודרות, בית נקי ואהבה... שאולי תחזור עם הזמן.
    באפשרות השנייה, אני אתגרש ממנו, אעבור לגור בעיר אחרת, ליד הוריי, הוא ייאלץ בכל מקרה לקחת את בנותיו לאימו, וייאלץ לשלם מזונות נוספים, לא ייגדל את ביתו, אלא יבוא לבקר אותה בנוכחותי (מכיוון שעדיין קטנה מידי) .
    הוא לא מבין את מהות הבעיה שלי מאחר וההפרעה המצפונית שלו משתלטת עליו והורסת לנו את החיים כמשפחה חדשה.
    אם יש נשים נוספות שסובלות מאותה בעייה כמוני, אשמח לשמוע מכן,
    מה עצתכם אלי? אני לא מסוגלת לסבול יותר, אני רוצה את המשפחה שלי, אני לא מוכנה שבעלי יתנה את היחס שלו אלי ביחס שייקבלו בנותיו ממני. זה נורא, אני שבוייה בתוך הקומונה שנוצרה בין בעלי לבנותיו, מרגישה כמו "שק חבטות" ומסרבת בתוקף לקבלן יותר בחיי.
    בבקשה, תציעו לי, האם האפשרויות שהצבתי בפניו הן ריאליות? כי ההגיון אומר שכן, אם אני מוכנה להפסיד את בעלי, רק לא לראות את בנותיו יותר (אינן מחונכות, חסרות ערכים וכבוד ועוד הרבה...) דחוף!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקים ל"סופר נני"

דורית כהן
    13/08/2009

אפרת היקרה, המצב שאת מתארת הוא אכן בלתי נסבל. בעצם שניכם נמצאים במצב בלתי נסבל, הוא קרוע בינך לבים בנותיו שמצליחות לתמרן אותו נגדך, ואת בצדק לא צריכה לשאת את ההתנהגות שלו ושל הבנות בקואליציה הזאת שנוצרה שם.
    השאלה היא האם שוחחתם על האפשרות לקבל הדרכה חינוכית בסגנון של "סופר נני"- (מיכל דליות, למשל) מול הבנות, כדי לשים להן גבולות מתאימים ולא להיסחף למלחמות הנוראיות הללו. כי תארי לך שהוא לא ילמד לחנך אותן, ותתגרשו, ובהמשך גם הבת המשותפת שלכם תזכה ליחס דומה, הרי לא תרצי שגם היא תגדל ותהיה כך, נכןו? לאור מצבי הכסאח שתיארת - משפחתכם יכולה להפיק תועלת מסוג כזה של ייעוץ, בתקווה שהוא יסכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת תברחי כל עוד וזה רק בהתחלה.

אסתי
    19/08/2009

אומנם אצלי לא היה ככה להפך הבעל תמיד תמך בי וזה היה הכח שלי בכל לנהל את הבית ואני מודה לו על זה ככה הצלחתי אבל הקשים גדולים מאוד והמון המון ויתורים ותיסכולים חמודה אצלך זה כבר מגיע לסכסוכים ואלימות מילולית פיזית אצלי לא היה ב"ה.
    עדיף לברוח כשיש לך רק ילדה אחת וככה תזכי לחיים טובים יותר האמיני לי
    אצלי עוד היה דבש יחסית כי הבעל תמך אצלך אין מאמי קומי ותעופי מהר.
    אני מדברת מתוך נסיון של שנים מתוך כאב אני יודעת מה את עוברת בדיוק עם בנות זה קשה מאוד תמיד יקנאו בךהבנות האישה שלו ואולי גם האימא אומרת להם לכו תעשו שם בלגן לכי תדעי ת.ב.ר.ח.י
    אני אומרת לך כמו אחות.
    באהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו