מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להמשיך כך ?LOVE???15/08/2009
אני והחבר שנה וחצי או יותר. כבר גרים גם מעל 8 חודשים, רבים מתווכחים די הרבה מאז שעברנו יחד על דברים ששנינו חושבים אחרת ואני על איך שהוא מתנהג כלפיי,עדיפויות שלו -חבריו, וכל מיני דברים שאנו שונים בהם בחשיבה ובאים מרקע שונה לגמרי..וכו..בקיצור אני אוהבת אותו אך מאוד מפריע לי שהוא לא אפילו טיפה רומנטי מאז שהכיר אותי לא פרח אחד, אין יציאות רומנטיות בכלל.גבר אחר היה רואה אותי וכל מה שאני עושה היה בטוח מפנק אוהב יותר כלפיי עדין איתי כי אני די רגישהןמגיע לי להיות נסיכה באמת. אני מגיל 18 שורדת את החיים לבד וכל הזמן עובדת וחרוצה הספקתי הרבה בחיי למרות גילי .וגם יפה והכל ..אני שואלת את עצמי האם מגיע לי גבר כזה?האם יש גברים יותר טובים בחוץ?האם להמשיך כך איתו לחתונה שממש קשה לי ועצוב לי שהוא כזה.זה לא בר שינוי כי זה האופי שלו בסה"כ הוא טוב אבל גדל בשכונה ואני אחרת ממנו.אני ממש אבודה אני אוהבת אותו אבל כבר שנה וחצי הקשר ממש רק מדרדר אין לי תחושת אהבה בכלל ,פינוק,רומנטיקה אין בכלל.רע לי באיזשהוא מקום.וכמובן שלא הייתי רוצה להיות לבד אחרי שנים רבות שהייתי לבד עד שהכרתי אותו.אני מפחדת שאם אני אעזוב אותו זו תיהיה טעות ואז כבר אין דרך חזרה.
מה לעשות????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפרד
שירית15/08/2009love ??? יקרה ,
הכינוי שבחרת לעצמך נכון. מה שאת מתארת הוא לא אהבה. אהבה היא חום, אכפתיות, דאגה. תמיכה, הקשבה. ובאהבה זוגית ישנה גם משיכה ותשוקה.
את טוענת שזה לא בר שינוי מבחינתו ולכן אם תשארי איתו תגזרי על עצמך חיי סבל וכאב .
יקירה, לא נשארים עם גבר שלא טוב איתו רק כי פוחדים להיות לבד.
מה גם שהלבד שלך עם עצמך יהיה יותר טוב מאשר ה"ביחד" שבו את סובלת.
אל תשארי במקום שבו לא טוב לך. במקום שבו את לא מוערכת ולא אהובה.
מגיע לך את הכי טוב!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד תגובות-גם של דורית
LOVE???15/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
אילנה15/08/2009אני חוששבת שאת צריכה לדבר איתו ולהסביר מה את חושבת. לנסות ללמד אותו.
יכול להיות שהוא פשות לא קולט מה את צריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללאב סימן שאלה..
מאיה.16/08/2009אני קצת שונה בתגובתי, אבל הייתי שמחה אם תקחי אותה גם בחשבון.
לאורך ההודעה שלך, הרגשתי שאמנם את בקשר הרבה זמן, ואכן מרגישה שמגיע לך מה שמגיע לך, ובכל זאת.. היתה לי תחושה שאולי את מצפה לקצת יותר מדי ממנו, אולי בכלל מהחיים.
את כותבת שמגיע לך הרבה, שכן את מוצלחת ויפה.. את נסיכה ובטוח שגבר אחר שהיה רואה אותך היה מפנק אותך.. אין לי ספק שמגיע לך מישהו שידאג, יעניק ויפנק אותך. לא כל הגברים כאלה, ואולי אני אחדש לך שאגיד לך- שגם אם הם כאלה, לא תמיד זה לאורך זמן, בטח שלא לאורך השנים של הזוגיות והנישואין אחר כך. הייתי אומרת ש"כניסה לפרופורציות" היא הכותרת להודעתי אלייך.
ולא חלילה כדי לפגוע בך, אלא כדי להאיר לך פינה קצת חשוכה; מאוד יכול להיות שהוא הספציפי לא מתאים לך, מאלף ואחת סיבות. אחת מהן הוא שהוא לא רומנטי, אבל שניים לטנגו. וייתכן כמו שאמרו לך כאן כבר, שאת צריכה להבהיר לו צרכייך, ולדבר אל ליבו, בד בבד להשקיע חזרה, זהו עיקרון ההדדיות בזוגיות. אין דבר כזה להיות נסיכה והבחור יצטרך לשרת צרכייך ולדאוג למחסורייך באשר הם. יש דבר כזה זוגיות הרמונית, שואפת לזוגיות אידיאלית. יש דבר כזה זוגיות בריאה, יש דבר כזה דאגה זה לזה. אבל זה לא חד צדדי. תמיד צריך לתת ולהעניק משהו חזרה, מתוך אהבה אמיתית ומתוך התחושה הנהדרת שכשטוב לאהובך, טוב גם לך. יש קשרים של אינטרס הדדי, ואני לא חושבת שזה מה שאת מבקשת. את מבקשת גבר עם אופי חם ודואג.
אז לסיכום הייתי מבררת, אם אכן היתה שיחה רצינית על העיניין ועל צרכייך, ומה הוא יכול לעשות כדי לשפר, ומה את יכולה מאידך לבוא לקראתו ולהבין אותו. לפעמים דרושה שיחה אחת רצינית ועל השולחן, כדי לעזור ולשפר.
שנית, אם אכן החלטת שזה לא זה- דעי לך שזוגיות יכולה לכלול בתוכה את מרכיב הרומנטיקה ואני לא רוצה שתתאכזבי לגלות שלא תמיד הרומנטיקה קיימת. אולי התכוונת לדברייך לגבר חם ומפרגן יותר- וזה כבר סיפור אחר. זה עיניין של אופי.
בכל אשר תבחרי, אני מאחלת לך הרבה בהצלחה.. רק לא לצפות לדברים שהם לא ריאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
LOVE???16/08/2009תודה על התגובה דבר 1.דבר 2 אני אנסה אולי באמת לדבר איתו מתישהו על הנושא הזה..תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלשה עצמית
דורית כהן19/08/2009שלום לך, מאוד אהבתי את תשובתה של מאיה אלייך, ואני שמה לב שגם את קיבלת את תשובתה ונרגעת. אציין רק שני דברים שהתרשמתי מתשובתך למאיה:
כתבת "אני אנסה אולי" - ואני מדגישה את ה"אולי" שלך, שזה כאילו את מחלישה את ההחלטיות שלך, כי זה משהו שאת אומרת אותו ככה - אולי כן ואולי לא - לעצמך קודם כל.
וכתבת - "מתישהו" - שגם זה מקטין את עוצמת ההחלטיות שלך.
וזה היה רק חומר למחשבה, יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)