לגבר הבוגד- גם בעלי בגד בי רחשי לב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לגבר הבוגד- גם בעלי בגד בי רחשי לב
    גילי
    18/08/2009

אומנם הוא סיפר לי ולא אני תפסתי אותו אבל כבר חלפו 8 שנים מאז ועדיין יש לי מועקה קשה בלב וחוסר אמון וכל מה שהוא עושה עובר אצלי במקרוסקופ הטראומה הזאת זו צלקת עמוקה שאי אפשר לתאר וקשה מאד לרפאות זה לשחק עם רגשות של אדם אוהב תמיד אחשוד בו ולא אסמוך עליו עוד לעולם כי עד המעידה שלו חשבתי שכל העולם שלי והוא רק שלי (לפי הצהרותיו) עצתי שתשים את רגליך בנעליה איך היית מרגיש אם היא היתה עושה לך זאת האם היית מאמין בה שוב? קשה לי להאמין ולמרות שהגבר אומר שאין משמעות לסקס מהצד זה עדיין מעיד שהגבר מחפש בשדות זרים וזו השפלה קשה לאישה בפרט כשהאישה משקיעה ואוהבת אותו ושומרת לו אמונים
    זו סטירת לחי מצלצלת שקשה מאד לסלוח אשמח מאד אם היא כן תסלח ואתפלא מאד אם לא תבגוד בה שוב כי כך היא דרך הגבר שבוגד פעם אחת = תמיד בוגד
    הרחוב מפתה השיגרה מדכאה והדשא של השני תמיד נראה ירוק יותר
    אני מקווה שנתתי לך מעט מן הים להבין את רחשי הלבב של אישה נבגדת ....................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

גבר שמבין
    18/08/2009

אכן, נתת לי להבין את רחשי ליבה. זאת הבנתי כבר מכבר. איך לרפא את זה? לא רעיתי בשדות זרים, כי אם סברתי שבמסווה של האביר על הסוס הלבן אני עוזר לאשה השנייה. בדיעבד, נסחפנו באופן וירטואלי למקומות שלא היינו צריכים להיסחף. חלופת מכתבים רומנטית וסקסית. אשתי עלתה על המכתבים וכל עולמה התרסק. איך לשקם? איך לעזור לנו להשתקם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תיהיה אביר של אחרות

גילי
    18/08/2009

תיהיה רק האביר של אשתך כל האחרות שיחפשו להם אבירים לא נשואים או לחילופין פסיכולוגים
    חבל בשביל פלירטוט להישאר מחוץ לגיזרה להפסיד חיים יפים אישה טובה ולפעמים גם ילדים
    ממכתב אחד של אהבה עם זרה אפשר להשאר בלי אף אחד ...כי גם המאהבת החדשה תבגוד בך יום אחד כשתתרגל אליך ויעלמו הפרפרים האם זה שווה את זה?
    החוכמה לחשוב קדימה לפני המעשה....
    מה שיש לי לייעץ היא לתת לה הרגשת בטחון מקסימלית ולהראות לה שזה אכן היה מעידה חד פעמית להרעיף עליה אהבה אמיתי ת ללא גבול ועדיין בלי לצפות ממנה לאותה התנהגות עד שיתאחה אצלה הקרע כמוכ" להראות לה שאתה מצטער באמת ומוכן לעשות הכל בשביל לפייס אותה ולזכות בה שוב
    חוץ מזה תכניסו ריגושים לחיים שיהיה לכם כייף ביחד אל תרדמו על ההגה....זה לא קל אבל כדאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה הכל נכון כל מילה אמת

אסתי
    19/08/2009

כל הכבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו