מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מרפאים פצע של בגידה?-גילי18/08/2009
אנו נשואים באהבה בעלי אומר לי שאני יפה מאד והוא לא ישרוד בלעדי והוא צריך אותי וכו'
והוא משוגע עלי והוא לא שקרן לעומת זאת מאז שבגד בי לפני מספר שנים אני לא משתחררת מזה למרות שאנו מדברים על הנושא בפתיחות ולא קרה שוב אבל האמון החזק נעלם ואינני רואה סיכוי שיחזור אני תמיד חושדת בו (בלי שידע) תמיד לא רגועה אני מרגישה שהסירה שלי רעועה ומפחדת מהעתיד ...
אנחנו לא סוג שנלך ליעוץ כי אנו מסתדרים מצוין בינינו ודנים בהכל ב4 עיניים בלי להיחשף לזרים
ולכן אני פונה אליך דורית כאן אולי תתני לי טיפים האם יש סיכוי לחזור להיות רגועה ולאחות את הצלקת
עד היום 8 שנים מאז המקרה כשאני חושבת על זה אני מסוגלת לבכות אפילו המת נשכח מהלב אבל זה לא יוצא לי מהלב .........................לבעלי מאד אכפת המצב הזה ומנסה מאד להרגיע אותי אבל כיון שהוא אדם מאד רומנטי ונאה אני יודעת שאני זה הדבר היחיד שמפריד בינו לאחרות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבגידה יכולה לשדרג את האהבה!
דורית כהן26/08/2009גילי היקרה, אני מתנצלת עלהאחור בתגובתי.
יש משהו שמאד בולט לי מדבריך: יש ביניכם אהבה מאוד חזקה, תקשורת מצויינת, פתיחות, דיבורים של אהבה, התרגשות ועוד המון דברים טובים. אפילו על הבגידה אתם מסוגלים לדבר בחופשיות! אני רוצה להציע שמה שקרה לכם הוא שהבגידה העצימה את הזוגיות שלכם וחיברה ביניכם חזק יותר. הבגידה גם הכניסה מימד מסויים של אי וודאות וחוסר שלווה - האם זה יקרה שוב. יתכן שאי הוודאות הזאת, החששות, דווקא ת ו ר מ ו ת ליחסים שלכם, כי תחושות אלו משאירות את שניכם ב alert מסויים. לא הכל מובן מאליו מאז, ואת אולי משקיעה יותר ביחסים כדי שהוא לא יפזול הצידה, והוא משקיע יותר בך כדי שתרגישי בטוחה יותר...אז יש למה שקרה ערך מוסף שדווקא ממשיך להתקיים כל עוד מנקר בך אותו ספק, ואינך רגועה לחלוטין.
אם זה לא היה קורה ביניכם לפני 8 שנים, יתכן שהיחסים שלכם היו נעשים שגרתיים ופחות מרגשים, יותר משעממים, כמו הרבה זוגות שיש ביניהם בטחון ואמון מלא.
אז אני מציעה לך לשקול - מה עדיף?
המון אהבה וריגוש יחד עם קצת חוסר וודאות
או:
זוגיות שגרתית, אהבה שחוקה שאינה מורגשת, יחד עם בטחון ואמון מלא?
מה דעתך, יקירתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)