בגידה בפון קשה לי לסלוח מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה בפון קשה לי לסלוח מה עושים?
    אסתי
    19/08/2009

לצערי מאז שתפסתי את בעלי במקרה בשיחות טלפון עם האקסית שלו כי בעלי פשוט שכח את הפון בבית היו שתי שיחות בזמן ההפסקות האוכל שלו לא נרגעתי עד שהגעתי עד לבעל שוחחתי איתו והוא ניסה להרגיע אותי והבטיח לטפל בזה בעדינות מבלי שהיא תדע שאנחנו מדברים על הנושא הזה ביחד כשהגיע הביתה פשוט איבד שליטה וכעס מאוד השתדלתי להרגיע אותו כמה שאפשר אני נתקתי כל קשר איתו כי הרגשתי שכמה שאני אדון על הנושא איתו כואב לי יותר אז עזבתי אני פשוט לא יכולה לחיות עם זה מה עלי לעשות ? לעזוב, או לחיות בשביל הילדים המתוקים שיש לי בבית אני לא מסוגלת להתקרב אליו מרגישה רע מאוד מרגישה שקיבלתי סטירה לחי חזקה למרות שגידלתי לו 2 בנות לתפארת מאישה אחרת.במשך שנים של עבודה קשה וויתורים ונתינה .
    לאחר שנים של יחסים הכי טובים שיש בכיתי המון
    כיום יש לי 4 ילדים משלי ואני פשוט לא רוצה לא את ילדיו וגם לא אותו ולא את הנכדים שלו.
    אני כבר חודש ימים לבד במיטה ללא שום מגע או תקשורת חוץ מדיבורים על דברים בכללי ליד הילדים אנחנו פשוט בשתיקה קשה לי לעבור לסדר היום רק מילה כאן מילה שם נשיקה של חוזר מהעבודה או הולך לפני הילדים זה הכל.
    הוא ניסה לשכנע אותי ואמר לי שהוא מת עלי...חחח מצחיק מאוד גבר אוהב לא בוגד , ולא יכול בלעדי ושמאוד עצוב לו ושלא היה מעבר לשיחות שום מגע או פגישות אבל אני לא מאמינה לזה ולא יכולה לקבל זאת היו המון שיחות טלפון שהיא תמיד נהגה להתקשר אליו מכל מיני מקומות הוא אמר לי בהתחלה 2 ,היא אמרה 7 ובסוף זה המון אני מאמינה שזה נמשך המון אולי שנה לצערי הבטן שלי פשוט מלאה וכשאני נזכרת לא יכולה לקבל זאת אני מתעסקת עם כל מיני דברים בבית ,מתקדמת בעבודה ,רק לא לחשוב על זה אבל זאת עובדה .
    יש לי בנות מדהימות שנותנות לי המון המון כוח להמשיך וזאת המתנה שלי.
    אשמח לקבל תגובה או עצה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייך לבחון את רגשותייך כלפיו

דורית כהן
    26/08/2009

אסתי היקרה, סליחה על תגובתי המאוחרת. צר לי על מה שאת עוברת, התחושה שקורה משהו מאחורי הגב שלך ואינך יודעת באיזה היקף היא קשה מאוד.
    יחד עם זאת נסי לבחון איך את מרגישה כלפיו כגבר, תוך נסיון לשים לרגע את מה שקרה בצד.
    האם את אוהבת אותו? נמשכת אליו? האםא ת רוצה להזדקן איתו? הסתכלי בכיוון העתיד לרגע, כי את שקועה בעבר, במה שהוא עשה לך.
    מה את הכי רוצה שיקרה בעתיד? שתישארו יחד? להיות בלעדיו? מה מתאים לך?
    ועל פי התשובה שקופצת לך מן הבדיקה הזאת חשבי על הצעדים שעלייך לעשות.
    אם את בכל זאת אוהבת אותו - יש דרכים להתגבר על מה שקרה. עליכם לבדוק מה חסר ביחסים שלכם שגרם לו להסתיר מפנייך את השיחות. אולי התגובות שלך הן קיצוניות והוא חושש מכך אז הוא מסתיר דברים מפניך? עלייך לבדוק לא רק אותו אלא גם את עצמך, כי זאת תמיד "תרומה" של שני בני הזוג למה שקורה ביניהם.
    אם אינך אוהבת אותו וברור לך שאינך רוצה להמשיך לחיות איתו - אז יש צעדים שעלייך לעשות. אם אני מבינה נכון יש לכם ילדים משותפים, לא כן? בכל מקרה, אולי שווה שתיפני בעצמך לייעוץ כדי לבחון את רגשותייך ואת מצבך עם מישהו מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית המתוקה הנבגדת עם הפון

אסתי
    25/09/2009

אני בחורה מאוד רגועה וחכמה והגיונית רציתי לאמר לך שאני לא הייתי כועסת אם היה מספר לי על הפון הראשון או השני אבל כשמשקרים לי אז אני כועסת וזה נורמלי ועוד הוא מצפה שאני אבין אותו.אני קנאית מין הסתם כמו כל אישה שאוהבת את בעלה מה לעשות אבל לא ברמה של שיגעון ממש לא הוא אומר שפחד לספר לי כי אני קנאית נו ברור שנה בקשר עם בחורה אך לא לכעוס
    אני לא חיה אני בן אדם אני אישה יפה אימא טובה רעיה למופת למה לא לכעוס על הבגידה ...
    שיבוא ויספר או שיאמר לי מה הבעיה שלו מה לא טוב לו אבל דורית הכל טוב ב"ה
    פשוט כל הגברים אותו הדבר בעלי כבר לא מיוחד בעולם הוא כמו כולם.
    עברו חודשיים מאז ...עבר לי קצת ב"ה מה שכן אני חיה איתו ללא מגע גופני זה מגעיל אותי ודוחה אותי בשאר הכל רגיל הוא לא לוחץ ונראה לי שאפילו טוב לו ככה...חחח
    ותאמת גם לי טוב היום ככה עד שאמצא לי אדם שיאהב אותי קצת יותר ונמשיך לחיות בשקר
    כמו כולם כנראה ככה זה היום אם בעלי בוגד בשבילי זה סוף העולם אחרי 27 שנה ,
    תמיד האמרתי שיש כאלה שלא בוגדים היום כולם בוגדים וכולם שקרנים
    פשוט הייתי רדומה ועסוקה ואוהבת ומאוהבת בו יותר מידיי.
    ההיום אני ביצ'ית וחכמה יותר ועושה מה שטוב רק לי וכמובן לילדים שלי וחיים ביחד כמו שהוא רצה ועשה .
    מה את אומרת.
    זה אפשרי חיים כאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו