מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- על יחסים...אדווה19/08/2009
שלופ! יש לי שאלה..אני די חדשה בעיניני זוגיות...אני בת 22 ויש לי חבר ראשון...רציתי לשאול דברים שאינני יודעת:
1.אני יודעת שאין כללים לכל הגברים אבל מהי תקופת החיזור?שמעתי שהגבר מחזר בהתחלה יותר מביא פרחים,שוקולדים וכו'...אני כבר חודש עם הבחור ,הוא השקיע בפיקניק בים ,הכלנו לבית קפה והצגה אבל...לא קיבלתי כלום לא פרח ולא אחר...זה לא שאני חומרית..מממש לא!אבל אם הוא לא מאלה שחושבים ומביאים אז מהי אצלו תק' החיזור ?איך היא תתבטא ולא רק בחיזורי סקס???
2.עוד משהו:איך מסתדרים עם עניני הכסף כשיוצאים?טוב ,אז פגישה 1 "מקובל" שהבחור ישלם וגם השנייה...אבל אח"כ למשל אני הזמנתי אותו כדי לפרגן...אבל מה עכשין??חברות אמרו לי שאתן לו פשוט לשלם ולא לשאול או להציע ..אני לא יודעת איך זה "הולך"...שלא יחשוב שאני מרוששת אותו או משהו זה ממש לא אבל אני גם רוצה שישקיע קצת וכי אני שווה שישקיע עליי איזה ארוחונת או קפה...אז לתת לו לשם ומדי כמה פגישות אח"כ לשלם אני או מה??חשבתי להציע לו פעם אני פעם הוא אבל זה יוצר מעין פתח לזה שאולי אף פעם לא יחשוב שמגיע לי שהוא ישקיע וישלם גם אם זה יהיה תורי....אני באמת שואלת ...
בבקשה תשבותכם!
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזור בעידן המודרני
דורית כהן26/08/2009אדווה היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
ראשית, אני חושבת שכיום, בעידן המודרני, אין ממש כללים בנושא החיזור. תפגשי בחורים שיהיו מאוד נדיבים ויצעו לשלם עלייך כל הזמן, ובאותה מידה תפגשי בחורים שימצאו לנכון להתחלק שווה בשווה בהוצאות. זה לא אומר "כמה את שווה", כדברייך, אלא רק אומר מהם הנורמות של אותו בחור. בבקשה אל תפרשי זאת בכיוון של - עד כמה הוא אוהב או מעריך, זה ממש לא קשור!
אני חושבת שרצוי לנהל איתו שיחה גלויה ולשאול אותו מה הוא חושב על השתתפות בהוצאות הבילוי. אל תשכחי שיש הוצאות של דלק, כרטיסים, אוכל...דברו על כך, כי אם הוא מן האסכולה המודרנית, ואת לא תציעי להשתתף בתשלום - יצטברו אצלו כעסים והתנגדויות כלפייך, וחבל.
לגבי פרחים, שוקולדים - שוב, עניין של סגנון. נדמה לי שרוב הבחורים הישראלים לא בעניין הזה של פרחים ושוקולדים, זה יותר משהו שרואים בסרטים. הגברים שלנו יותר מחוספסים ופחות רומנטיים. אולי פה ושם תיתקלי בבחור יותר רומנטי ושרמנטי, שישקיע במחוות שכאלו, אבל אני חושבת שזה היוצא דופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)