בקשר לזוגיות שמתפוררת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר לזוגיות שמתפוררת
    aaa
    03/09/2007

שלום לכם דרשתי את אשר נלקח מהבנות וקיבלתי חזר לעומת זאת הבן אדם התחיל לעזור כלכלית לשלם חשבונות התחלנו יעוץ זוגי שבו הוא מנסה להשתנות מהקצה אל הקצה לעכשיו קיבלתי בן זוג חדש הוא הציע לי נישואים אך דחיתי בטענה שנחייה ונראה ואז אחליט אני מרוצה מהמצב אך עדיין לא קולטת איך אדם מסוגל פתאום להשתנות כך רק בגלל שחשב שאיבד אותי הכל התעורר בו אני ממשיכה אך בכבדהו וחשדהו הוא מצידו מוכיח רצינות ומחוייבות מפנק יותר ומשתמש רק במילים יפות מבקש חתונה אני מצידי לא ממהרת לשום מקום ואולי אם המצב ימשך לטובה ונגור יחד תקופה רק אז אחליט כשאני וויתרתי לגמרי הוא התעקש ולא ויתר רק רציתי ליידע ני יודעת שעץ עקום לא מתיישר אדם לא משתנה אך אפשרי לשנות יחס אני מקווה שאני צודקת ולא טעיתי מה דעתכם על זה בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לזוגיות שמתפוררת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר

aaa
    03/09/2007

אגב הפסקתי ללכת אליו או לפנק כמו בעבר אינו מדבר מילה על בנותיי ולפתע מבין שאני עסוקה אם מספיק עול ואין לי זמן אומר שייש לו סבלנות ויחכה הייה לי יום הולדת והוא פינק אותי במסעדת יוקרה אם בנותיי וקנה לי בסכום לא מבוטל מתנות ומכבד אותי לפתע מעריץ ואוהב שרוף מה קורה זה מבלבל אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא צרפי את הודעתך זו לקודמות-לשרשור

יהודית ברגמן
    04/09/2007

aaa יקרה, נוח יהיה לנו ולקוראים, להתייחס לפנייתך זו ביחד עם הפניות הקודמות. נא צרפי אליה את ההתכתבות הקודמת. את מכתבך החדש תוסיפי לזה הקודם וכך הכל יקפוץ יחד לראש העמוד באותו שירשור.
    בינתיים, התרשמתי מתגובתך אליו לאחר הטיפול הזוגי ומהשינוי שעשית את. כל הכבוד. המשיכי כך ואל תמהרי לשום מקום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הצלחתי להוסיף להודעות קודמות אך

aaa
    05/09/2007

הייתה לי ולו שיחה בקשר לנישואים שהוא הציע לי והבהרתי שאני מוכנה לגור יד ולראות איך יהיייה ואז אחליט אם נתחתן איני ממהרת לשום מקום הוא הציע לי חתונה להראות לי שהוא רציני וקצת התאכזב מתגובתי אך אני יודעת שעשיתי נכונה אמר שלא יתערב מעולם בהחלטות שלי על בנותיי שיבשל שיגהץ וכו ויקל עליי שהוא רוצה בנו כמשפחתו אני מצידי רגילה כבר שנים לבד וקצת חוששת כי ביתי הגדולה מתגייסת לכן המעבר יהיה רק אם בת ה14 שקשורה מאד לאחותה ואינה רוצה לעבור מה עליי לעשות כיצד עושים שינוי כזה אחרי שנים לבד כיצד מכינים את הילדות לכך האם ללכת לפני ליועץ משפחתי הוא תומך בזה מה דעתך? המון תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה ליועץ משפחתי כולנו ביחד.

aaa
    05/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת ליועץ משפחתי כהכנה לשינוי...

יהודית ברגמן
    05/09/2007

aaa יקרה! אני מסכימה איתו, ומשוכנעת שגם הפסיכולוגית דורית היתה סומכת ידיה על הכדאיות שביעוץ לפני אופציית שינוי סטטוס במבנה המשפחתי. זה יהיה טוב לכולכם וייקל על המעבר באם תחליטו עליו. בהצלחה! (ושוב: תודה על העדכון ו..נשמח להמשך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו