מאוכזבת מאוד אני רוצה אותו מאוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת מאוד אני רוצה אותו מאוד
    סיוון
    20/08/2009

שלום!
    אני בת 30 גרושה ואמא לילדה בת 4 אני גרושה שנתיים ואני הכרתי בחור לפני שנה בחור מדהים בן 28 בחור עצמאי והיינו ידידים תקופה ארוכה אבל היה בינינו מתח מטורף היינו מבלים המון יחד ומדברים מיליון פעם ביום ותמיד היה אומר שאם לא היה לי ילדה היה חוטף אותי מזמן כי אני סוג הבחורה שהוא מחפש , אחרי ידידות כזו של יותר מחצי שנה יום אחד הייתי אצלו והיינו חבוקים ואני יזמתי נשיקה והוא זרם ומאז היינו יחד אלו היו 3 חודשים הכי יפים שהיו לי הוא פגש את הבת שלי והזמין אותנו אליו אותו שבת שבילינו מהבוקר והם שיחקו מאוד יפה וזה חימם לי את הלב ואז אחרי חודש בערך הוא קיבל רגליים קרות ואמר לי שהוא לא מסוגל המחשבה שיש לי ילדה והיא לא שלו
    וניפרדנו והיה לי מאוד קשה ועצוב וגם לו, אבל אחרי שבועיים של נתק לא יכולתי והתקשרתי אליו והקשר התחדש אני בתמימותי חשבתי שאולי הוא הבין ומוכן לקבל את הבת שלי(אין לו משהו אישי נגדה) ואז שוב ניפרדנו והפעם היה יותר קשה כי הוא אמר לי שהוא רוצה אותי ואני האישה שהוא רוצה ושאנחנו מתאימים מאוד ושהוא בדרך כלל שהוא כועס אז לוקח לו המון זמן לסלוח ואיתי משום מה עובר לו אחרי 10 דקות אמר שלא יכול לכעוס עלי
    אני ניסיתי להסביר לו שינסה להתחבר וברגע שיתרגל לבת שלי והוא יואהב אותה הוא ירגיש כאילו היא חלק ממנו והוא לא מוכן לנסות אנחנו בקשר מאוד חפיף אני יותר יוזמת שיחות או סמסים קשה לי לוותר עליו אני מרגישה פיספוס כל כך גדול איתו כי אנחנו מאוד מאוד מתאימים ואולי בתוך תוכי אני לא רוצה לוותר ואולי הוא יתעורר ויגיד שהוא לא מוכן לוותר עלי אני מיואשת ונורא עצבנית
    בבקשה אני לא יודעת מה לעשות רוצה להמשיך הלאה ולא רוצה מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוון יקרה!

שירית
    21/08/2009

ראשית אני רוצה להביע אמפטיה לתחושותייך. הסיפור שלך באמת מאכזב וכואב. זב נורא מבאס כשמוצאים את האדם ,שאיתו טוב לנו ואנחנו אוהבים ומסיבה כל שהיא שאינה ניתנת לשינוי, זה פשוט לא הולך.
    תיראי, הציפיה שלך שהוא יקבל ויאהב את בתך כאילו היתה שלו אינה ריאלית. לא בגלל שזה בלתי אפשרי ,(כבר היו דברים מעולם), אלא מפני שהוא פשוט לא מוכן לזה. לא בשל לזה.לא מסוגל לזה.
    ואת זה את חייבת להבין, לקבל ולכבד. עם כל הצער והכאב.
    לשחרר בן זוג שאוהבים זה קשה. קשה מאוד.אבל זה אפשרי. הכל ענין של החלטה וחוזק עצמי.
    ולי נראה, שאין לך ברירה. שחררי אותו לדרכו. את לא תצליחי לגרום לו לשנות את תחושותיו.
    אולי ורק אולי,(ורק אם תניחי לו) יעבור תהליך עם עצמו שבעקבותיו יחול השינוי שאת רוצה.
    ואם לא...אז לא.
    תהיי חזקה והאמיני שתוכלי למצוא את בן הזוג שיאהב אותך ויקבל את בתך כעיסקת חבילה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו