מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דורית תעני לי על הגבר שבגד בפוןאסתי22/08/2009
דורית נשמה אני לא יכולה לסלוח קשה לי מאוד אחרי שנתתי את כל חיי בשבילו ועבדתי קשה מאוד כדי לחיות יפה איתו עם כל מה שיש לו.
האם אני מגזימה?
שיחות בפון זה בגידה או לא?
הגבר שלי רוצה אותי בחזרה וקשה לו לוותר עלי האם זה אמיתי בגלל שנתפס?
אך ניתן להעביר בגידה בפון אחרי נשואים נפלאים עם מערכת מורכבת וקשה ונתניה מצידי,
אך עוברים לחיים רגילים איתו?
הוא תמיד אומר לבנות שיגידו לי שהוא אוהב אותי...אז למה הוא בגד ? זה לא ברור לי.
אך אני יכולה לדעת אם היית בגידה פיזית ?זאת לעולם לא אדע...ובפצע תמיד ישאר לי פתוח
ככה אני מרגישה ונראה לי גם אם אהיה גיבורה המחשבות על זה תמיד יצוצו.
אך הוא מצפה ממני להעביר דברים מהר ולמה... הרי זה כאב פנימי שקשה לי להעביר אותו
אני מנסה בשביל הילדים וכשאני מסתכלת עליו בא לי פשוט לקום וללכת אני רואה בן אדם שקרן וצבוע מולי והוא אפילו לא מרגיש מה עובר לי בראש...אולי כן ,אני לא יכולה לשמוע אותו מדבר על נושאים אחרים.הבטן שלי מלאה עליו.דיברנו פעם פעמיים על זה אבל הנשמה שלי לא מקבלת את זה
קשה לי אך אפשר לעשות כזה דבר לאישה מלאך אך?
דורית ...האם להיות צבועה כמו כולם ולהבליג זה המתכון להמשך החיים ,
ולעשות מה שבא לי?
תחזרי אלי דורית אני מתוסכלת.
דורית מידי פעם יש לי התפרציות זעם עליו על כל דבר שלא נראה לי ובוכה ואני פוחדת על הילדים שלי אז אני משתדלת לשתוק ולפעמים לא להגיב.
מחכה ממך לתשובה מידית .
תודה דורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת בעייה שניתן לפתור בייעוץ
דורית כהן26/08/2009אסתי היקרה, ראשית אני מקווה שראית את התשובה שכתבתי לך היום על פנייתך הראשונה.
את שואלת עד כמה חמור זה שיחות טלפון עם האקסית?
בעיניי זה כשלעצמו לא חמור, הבעייה היא שהוא כנראה הסתיר מפנייך ושיקר לגבי כמות השיחות, וכאן הבעייה - למה הוא מרגיש שהוא חייב להסתיר ממך - ממה הוא חושש, מאיזה תגובות שלך הוא מעדיף להימנע ע"י ההסתרה. וכמו כן באמת קשה לדעת מה היה בשיחות הללו, והאם היה משהו ביניהם מעבר לשיחות או לא.
לדעתי במצב שנוצר כדאי להיעזר בייעוץ זוגי, כדי לנסות לעבור תא המשבר בצורה הכי טובה ולבחון ברצינות איך מתגברים על מה שקרה והופכים את הזוגיות לטובה יותר ממה שהיתה, כי יש להניח שהיו גם דברים לא כל כך נפלאים בנישואים שלכם שהביאו אותו להתנהגות הזאת, ועדיף לדעת מהם ולטפל בהם אחרת הם עלולים לצוץ בצורות אחרות.
אני מציעה לך ליזום מהר את הפנייה לייעוץ, כי את מתארת כיצד ההתנהגות שלךכלפיו וכלפי הילדים מושפעת - התפרצויות הזעם ואולי עוד דברים, וככל שזה יתמיד ביניכם - יהיה יותר קשה לבנות את מה שהיה ולשפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)