מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבעל שניהל שיחות בפון עם האקסיתאסתי26/08/2009
דורית תודה על עזרתך ותגובתך,
אני התחתנתי איתו כשאני רווקה שאלת אותי כמה ילדים יש לי ממנו 4 ילדים ,
ועוד 2 ילדים שלו מאישה הראשונה שאותם אני גידלתי באהבה ,
יש לי גם ילדים גדולים וגם קטנים,
שאלת אם אני אוהבת אותו כמובן אני חייה איתו 28 שנה.
אבל ...קש לי לחיות עם הבגידה הזאת אחרי כל מה שעשיתי למענו ולמען ילדיו
הבטן שלי מלאה עדיין מיזה חודש ימים.
אני אישה מאוד רגועה אישה של כבוד והבנה וסובלנות.
אבל כנראה שזה נגמר לי .
הרבה תשומת לב ממנו לא היה לי רק אני היא זאתץ שנתתי ושיבחתי את נשואי,
אני דוגלת בדיבור אבל משום מה אצלו זה מגיע לטונים גבוהים החוסרת סובלנות וכאן אני פשוט מפסיקה והולכת,
אולי כאן הבעיה לחוסר הסובלנות שלו כלפי וכלפי הילדים בגלל שהוא מסתיר משהו?
עוד דבר דורית הייתה לו בעיה בעבודה לפני שנה פעם עבד ןפעם לא,
לא אהבתי את זה זה ברור אני דוגלת בדלת חדשה שנפתחת ולא להתעקש על אותה עבודה
אולי גם פה החוסר ההבנה,
כי כשאמרתי את זה ומצא עבודה חדשה תמיד רצה לחזור לאותו מקום שעבד קודם לפני
והוא פשוט עזב וחזר שוב ושוב עזב וכאן באמת הייתי עם מצב רוח ירוד מהדאגה לפרנסה .
בעלי לא ילך ליעוץ כי הוא פרימטיבי בדעותיו.
חושב שהוא עדיין חכם שחושב שהנה אוטוטו האישה נרגעת וכאן זה נגמר.
ואצלי הבטן מלאה .קשה לי למחול לו שמה יחזור שניתוכאן כבר לא תהיה דרך חזרה
מה עושים?
אם תוכלי לאמר לי מה יכולה להיות הסיבה לבגידה עם האקסית שלו אשמח מאוד
למרות שלא החסרתי דבר ממנו.
תודה דורית אני אפשפש גם במעשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לייעו זוגי
דורית כהן31/08/2009אסתי יקרה, בתור זוג שנכנס למשבר, מה שאני מציעה לך זה כניסה לתהליך של ייעוץ זוגי.
לפרק את הזוגיות בלי לנסות ייעוץ - זה צעד נמהר וחסר אחריות כלפי הילדים - לא משנה איך את מרגישה. אני מבחינה בין רגשות הכעס והייאוש שיש בך, לבין חשיבה הגיונית ושקולה על מה שקרה ועל מה שצריך לעשות.
תתפלאי כמה זוגות נכנסים לייעוץ זוגי עם תחושה שכלו כל הקיצין ושהם קרובים מאוד לגירושין - ואחרי כמה שיחות פתאום שוכחים כמה רע היה וחוזרים לשיגרה ולאהבה. נכון, זה לא תמיד מצליח. לפעמים היסודות אינם מספיק חזקים ולא ניתן לשקם, אבל אינני חושבת שבני הזוג עצמם, בעיצומו של המשבר המלחיץ הזה יכולים לאבחן זאת בעצמם, ועל כן הם זקוקים לאיש מקצוע שיעבוד איתם ויבחן יחד איתם האם ניתן לשקם.
לגבי השאלה שלך למה הוא עשה זאת - זה סוג של בריחה מן המציאות, ויש להניח שמנקודת המבט שלו משהו העיק עליו ועדיין מעיק, וזאת יש לבחון בייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה יותר אולי?
אסתי25/09/2009אולי בגלל שאני צעירה ממנו וגם מטופחת ותוססת אולי רוצה להוכיח לי שגם הוא כזה
הוא גבר נאה מאוד,
אבל יש בי כמין גועל דורית משהו שקה להגדיר אותו אנחנו מדברים אבל עד למיטה
פשוט אין לי משיכה כל נגיעה דוחה אותי.
הוא לא רוצה ללכת ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)