מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבעל עם הבגידה מחכה לתשובה .אסתי28/08/2009
רוב הסיכוי שאני נגשת לרבנות כי הגבר שלי אדיש למעשיו ודורש ממני להעביר הכל,
ואומר לי שהוא פשוט אדם שאוהב לצחוק עם נשים ללוות נשים הביתה להצחיק וגם הפון לא היה כל כך נורא בשבילו , בשבילי זה כבר בלתי נסבל דורית
הוא איבד כל רסן כנראה ורוצה שאקבל אותו כמו שהוא אין מצב דורית
מה דעתך על זה?
דורית הכל מידרדר ומתפורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
שירן28/08/2009סתם נכנסתי לכאן וקראתי את מה שכתבת והרגשתי צורך להגיב לך.
אני אומנם לא פסיכולוגית אך אדם מהצד שישמח להגיד לך מה דעתו אם זה יעזור לך.
לפי מה שאת מספרת לחיות לצד בעלך נעשה בלתי נסבל ככל שהימים עוברים.
אני באמת מאמינה שכדי לשמר קשר אחד הדברים העיקריים זה אמון בין בני הזוג. שיהיה סוג של ביטחון כלשהו בין השניים. וכשאין אמון אז הקשר מתפורר.
אי אפשר להעביר את כל החיים לצד מישהו שאת חושדת בו, לא מרגישה מוגנת ונאהבת על ידו.
אני במקומך הייתי שוקלת לחיוב את אופציית הגירושים <עם כל הקושי שבה ואני מבינה שכרוך בכך קושי אך לעיתים הקושי הזה מתגמד בסוף כשמבינים שעשינו בסה"כ צעד נכון> . חישבי על זה..האם את באמת רואה את עצמך חיה עם אדם שמפלרטט עם נשים אחרים ולא מתחשב בך?
לא מגיע לך לחיות עם בן זוג שיכבד אותך ויהיה רק איתך?
אני חושבת שבהחלט מגיע לך ודווקא משום שמגיע לך את צריכה לעמוד על שלך בעניין הזה ולא לוותר לו ובטח שלא לעצמך.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי, ראי את תשובתי מהיום
דורית כהן31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)