הבעל עם הבגידה מחכה לתשובה .

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבעל עם הבגידה מחכה לתשובה .
    אסתי
    28/08/2009

רוב הסיכוי שאני נגשת לרבנות כי הגבר שלי אדיש למעשיו ודורש ממני להעביר הכל,
    ואומר לי שהוא פשוט אדם שאוהב לצחוק עם נשים ללוות נשים הביתה להצחיק וגם הפון לא היה כל כך נורא בשבילו , בשבילי זה כבר בלתי נסבל דורית
    הוא איבד כל רסן כנראה ורוצה שאקבל אותו כמו שהוא אין מצב דורית
    מה דעתך על זה?
    דורית הכל מידרדר ומתפורר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתי

שירן
    28/08/2009

סתם נכנסתי לכאן וקראתי את מה שכתבת והרגשתי צורך להגיב לך.

אני אומנם לא פסיכולוגית אך אדם מהצד שישמח להגיד לך מה דעתו אם זה יעזור לך.

לפי מה שאת מספרת לחיות לצד בעלך נעשה בלתי נסבל ככל שהימים עוברים.
    אני באמת מאמינה שכדי לשמר קשר אחד הדברים העיקריים זה אמון בין בני הזוג. שיהיה סוג של ביטחון כלשהו בין השניים. וכשאין אמון אז הקשר מתפורר.
    אי אפשר להעביר את כל החיים לצד מישהו שאת חושדת בו, לא מרגישה מוגנת ונאהבת על ידו.

אני במקומך הייתי שוקלת לחיוב את אופציית הגירושים <עם כל הקושי שבה ואני מבינה שכרוך בכך קושי אך לעיתים הקושי הזה מתגמד בסוף כשמבינים שעשינו בסה"כ צעד נכון> . חישבי על זה..האם את באמת רואה את עצמך חיה עם אדם שמפלרטט עם נשים אחרים ולא מתחשב בך?

לא מגיע לך לחיות עם בן זוג שיכבד אותך ויהיה רק איתך?
    אני חושבת שבהחלט מגיע לך ודווקא משום שמגיע לך את צריכה לעמוד על שלך בעניין הזה ולא לוותר לו ובטח שלא לעצמך.

מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי, ראי את תשובתי מהיום

דורית כהן
    31/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו