מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה? רוצה גם? אוף לא יודעת....אני29/08/2009
הי,
אני בת 22, סטודנטית... בזמן האחרון כמה אנשים מהלימודים שלי התחילו להתארס ויש גם עוד כמה זוגות נשואים, ולרוב החברות שלי מהלימודים יש חבר רציני...וזה גורם לי קצת לרצות גם....
בעיקרון לי יש מישהו שאני ממש אוהבת וכיף לי איתו אבל זה קשר שיגמר מתישהו כי זה לא אפשרי.. זה ממש זה וממש היינו רוצים כן להמשיך אבל זה לא יקרה...
ובינתיים אני לא יוצאת עם אף אחד כי אני נאמנה לו וטוב לי איתו...
מצד שני אולי אני מפספסת משהו וכדאי לגמור את הקשר איתו כדי למצוא מישהו שכן נתחתן מתישהו...? אולי אני סתם מבזבזת את הזמן....? מצד שני אני רק בת 22...?
לא יודעת.. אני מבולבלת.... אם אני אמשיך עם ההוא עוד שנה זה לא יהיה נורא נכון? כי אני צעירה עדיין... לא? אבל אולי עכשיו אני צריכה להכיר מישהו כדי להיות איתו באמת כדי שנגור ביחד נגיד עוד שנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה
מאיה.30/08/2009ברור ומובן מעבר לכל ספק- את איתו כי נוח לך, כי מתאים לך להיקרא תפוסה מול כל הסביבה שמשקפת לך מה היית רוצה להיות, וזה הכי קרוב שאפשר- ולכן את איתו.
אבל בפנים, את מחפשת משהו אחר, ובפנים את גם יודעת שאת מבזבזת את הזמן. את עסוקה בספקות שלך, בסביבה, במה שהיית רוצה.. במשאלות ליבך.. הוא לא בתמונה הזאת.
לטעמי עדיף להיות לבד ולחפש את האחד מאשר להיות עם אחר שברור שזה לא יימשך, בטח ובטח לא לגור איתו או לקיים איתו מערכת יחסים רצינית יותר ממה שהיא כבר. כשאת איתו את לא תבגדי בו כאמור, את איתו כי נוח אבל מגד- כל חייך נעצרים.. כל חיי האהבה שאת רוצה בהם- נעצרים.
זה לא זה עבורך. את נו-רא צעירה. את תמצאי את האחד שלך. רק אל תישארי במערכת שסופה ידוע מראש (בהנחה שהסוף הוא סוף). קראי בבקשה מה שכתבת לנו כי הכתובת על הקיר.
בהצלחה רבה ובלי להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא יאוש
אילנה30/08/2009את האמת אני גם זוכרת כשהייתי סטודנטית, היתי רק יוצאת עם בחורים ולא כל קשר הלך.
למרות החברות הרבות שלי ,שהיו להן חברים רציניים.
עכשיו, כעבור משהוא כמו 4 שנים אחרי סיום הלימודים, ובערך שנתיים של נישואין, אני רואה שכל זה ממש שטויות. כל אחד מוצא את האהבה שלו (כמובן אם הוא נותן לה הזדמנויות להגיע). ועוד יותר, היא בדרך כלל באה כשאתה לא מצפה לה , עם בן אדם שאתה ממש לא מצפה שמה שהוא יכול להצליח איתו.
...הייתה לי חברה, שלא יצאה עם בחורים עד גיל 25, בגיל 25 הכירה בחור ,שכעבור 5 חודשים התחתנה איתו.
למרות שזה לפעמים מתסכל לראות אחרים מתחתנים, מתארסים, אל תשימי לב ותחיי את החיים שלך. כל דבר בזמנו.
...וכמובן, את לא בת 80, שכבר זהו זה.... החיים עוד לפנייך! תמהרי להנות מהחיים, כי הם עוברים כל כך מהר!
:)
הרבה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא יאוש
אילנה30/08/2009את האמת אני גם זוכרת כשהייתי סטודנטית, היתי רק יוצאת עם בחורים ולא כל קשר הלך.
למרות החברות הרבות שלי ,שהיו להן חברים רציניים.
עכשיו, כעבור משהוא כמו 4 שנים אחרי סיום הלימודים, ובערך שנתיים של נישואין, אני רואה שכל זה ממש שטויות. כל אחד מוצא את האהבה שלו (כמובן אם הוא נותן לה הזדמנויות להגיע). ועוד יותר, היא בדרך כלל באה כשאתה לא מצפה לה , עם בן אדם שאתה ממש לא מצפה שמה שהוא יכול להצליח איתו.
...הייתה לי חברה, שלא יצאה עם בחורים עד גיל 25, בגיל 25 הכירה בחור ,שכעבור 5 חודשים התחתנה איתו.
למרות שזה לפעמים מתסכל לראות אחרים מתחתנים, מתארסים, אל תשימי לב ותחיי את החיים שלך. כל דבר בזמנו.
...וכמובן, את לא בת 80, שכבר זהו זה.... החיים עוד לפנייך! תמהרי להנות מהחיים, כי הם עוברים כל כך מהר!
:)
הרבה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרי לי על זה...
איילת06/09/2009היי,
את נמצאת בדיוק במצב שאני הייתי בו עד לפני שנתיים.
אני בת 23 גם סטודנטית, חברות שלי או נשואות או מאורסות או גרות עם החבר.
אני יצאתי מגיל 20 עם האקס, והיינו ביחד 3 שנים.
מאוד אהבתי אותו והסתדרנו והיה לנו טוב אבל עמוק בפנים הרגשתי שזה לא זה, אבל התכחשתי כי אהבתי אותו ותמיד קיוויתי שהכל יהיה בסדר ושאני ירגיש טוב עם הקשר ושכן יצא מזה משהו. אבל עמוק בתוך תוכי ידעתי שזה לא יקרה... פשוט מרגישים את זה ואם הבנתי אותך נכון אני מניחה שגם את מרגישה את זה.
אני גם חשבתי לעצמי - אני רק בת 23 ויש לי זמן... אבל מניסיון אישי (נפרדנו לפני חודשיים), אם את מרגישה שזה לא זה, זה לא זה וזה גם לא יהיה זה!!! לא משנה כמה תנסי לשכנע את עצמך!
להיפך, את צריכה לסיים את הקשר, לצאת ולהינות לפני שיהיה באמת מאוחר מידי.
אני אגב הכרתי מישהו לפני שבועיים וממש טוב לי איתו, למרות שחשבתי שאני לא ימצא מישהו ואשאר לבד כל החיים... זאת מחשבה טבעית והגיונית לאותו הרגע.
תזכרי - ככל שאת מושכת את זה, את גם מתבגרת בנפש וגם בגיל. זה לא נעשה קל יותר.
תחשבי על זה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי
איילת06/09/2009התכוונתי שאת נמצאת במצב שאני הייתי בו עד לפני חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)