מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל עם הרבה פנטזיותאוהבת ופגועה30/08/2009
בעלי ואני יחד 4 שנים.בני 30 + עדיין ללא ילדים. שנינו מיניים ויש לנו חיי סקס מעולים ולמרות זאת לפני שנה הוא בגד בי מספר פעמים. התירוץ היה חרמנות של הרגע. לא שזה מאשר את זה אבל מאז עברנו יחד תקופה לא קלה ואנחנו יחד חזקים ומנסים להמשיך הלאה.
הוא בעל פנטזיות מיניות רבות וביחסים קודמים שהיו לו לפניי גם מימש הרבה דברים כמו סקס עם זגות אחרים או מפגשים, שלישיה וכו'. לטענתו גם, הסיבה לבגידה הייתה למעשה כמו פנטזיה וזה מימש את החרמנות שלו.
כעת הוא מבקש שנפגש עם עוד זוגות. למשהו קליל יותר, ללא חדירות. צפייה הדדית, מגע עדין, עיסוי וכל מיני כאלה. אני מתנדנדת. מצד אחד אני חושבת שזה יכול להיות מהנה ואולי חוויה מדי פעם מצד שני , אני חוששת שזה יפגום בבטחון הזוגי שלנו, שהוא יתאהב או ילך עם מישהי אחרת שוב כמו שהלך ועוד מתחת לאף שלי וגם שזה ירגש אותו יותר מהיחסים שלנו לבד.
אני חוששת מזה כי מהרגע שנתתי אישור שיש מצב שאולי נבדוק משהו כזה, רק על זה הוא מדבר, רק על זה הוא מפנטז ואני מרגישה שהאינטימיות שלנו נעלמת. למרות שהוא טוען שלא ושזה רק מגביר יותר את האהבה. אני לא מבינה איך זה מגביר אהבה לפנטז על אחרים. או עלינו עם אחרים.
איפה המקום הנקי שהבטחנו זה לזו ביום החתונה שלנו? ויותר מזה, אנחנו כעת בני 30 וקצת מעל.
מה יקרה בשנות הארבעים של חיינו והחמישים? האם לא נשתעמם מכל החוויות שכבר עכשיו אחרי סך הכל 5 שנים יחד אנחנו נעבור? זה מאוד מטריד אותי.
אני תוהה מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנות מודל זוגיות שיתאים לכם
דורית כהן31/08/2009תלתל היקרה, אכן דילמה לא פשוטה! יש לי הרגשה, על סמך מה שאת מתארת, שבעלך זקוק להרבה ריגושים, והוא לא ישתנה בעניין הזה.
השאלה היא האם הוא יעשה זאת בשיתוף איתך או בהסתר.
אני מניחה שאם לא תשתתפי איתו - הוא כנראה יעשה זאת בהסתר, כי על פי תיאורך הוא אדם שהולך ומבצע את הפנטזיות שלו, והדמיון שלו חופשי ופעיל, כך שיש להניח שכל הזמן יהיו לו עוד ועוד פנטזיות שירצה להגשימן.
אני חושבת שעליך להחליט עד כמה את אוהבת ומפרגנת לו שיממש את הריגושים שהוא זקוק להם, ובמקביל לבנות איתו יחסי אמון המאפשרים מרחב, חופש אישי, התנסויות - ללא צורך בהסתרות, שהן בעיני הדבר הכי מכאיב.
יש לכם אפשרות לבנות מודל נישואין וזוגיות ייחודי לכם, ובו המערכת המרכזית היא של שניכם, עם המון אהבה, הערכה, פירגון ואמון הדדי, ולצד הזוגיות החזקה והמאפשרת הזאת - להביא בחשבון שיהיו פה ושם סטוצים מרגשים.
לא לכל אחד מתאים המודל המסורתי של זוגיות נאמנה ללא ריגושים מן הצד. השאלה היא האם אתם יכולים להכיל את הסטוצים האלו - (ונכון שיש כאן סיכון להתאהבות), או שאינכם מסוגלים לכך, או שאת עצמך אינך מוכנה לכך.
זה נושא לבירור עקרוני ביניכם, אם כי עלי לומר שלפעמים מחליטים על מודל מסויים שנראה מתאים, וכאשר הדברים מתחילים לקרות בפועל - הרגשות שעולים - קנאה, חרדה, פחדים לאבד את בן הזוג - לא מאפשרים ליישם את המודל התיאורטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)