מה עושים???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים???
    מירי
    30/08/2009

אני וחבר שלי חברים כבר שנה וחצי ואנחנו אוהבים את את השני מאוד מאוד!!..לאף אחד משנינו אף פעם לא הייתה אהבה כזאת חזקה ואנחנו נהנים מכל רגע,הבעיה היא שאנחנו מפחדים מהעתיד..מה יהיה בהמשך אולי יימאס לנו אחד מהשני בגלל שאנחנו כל הזמן ביחד.
    יש לציין שהוא כרגע בצבא ואנחנו מדברים כל יום בערך 4-5 שיחות בערך וכשהוא מגיע סופי שבוע הביתה אנחנו 24 שעות ביממה ביחד ולשנינו יש את הפחד של מה יקרה ומה יהיה ,הפחד לאבד את האהבה הגדולה הזאת שכל כך טובה לשנינו..
    יש את המחשבות המפחידות שפתאום אולי יתחשק לנו להיפרד רק כדי לנסות ולראות קשרי אהבה עם אנשים שונים,אחרים או שפתאום ישעמם לנו מאוד בקשר שלנו כי אנחנו כל הזמן ביחד וזה יהפוך
    לסוג של שגרה..
    מה עושים?מה אפשר לעשות?אנחנו נורא אוהבים אחד את השני ומאוד מפחדים מהעתיד..אנחנו נורא
    רוצים להיות אחד עם השני,כל כך טוב לנו ביחד והנושא הזה מטריד ומפריע לשנינו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביר שאתם צודקים, אבל תיהנו עכשו!

דורית כהן
    06/09/2009

מירי חמודה, מתחשק לי לקחת את שניכם ולנער אתכם, או להשתמש בשרביט קסם כד להרגיע אתכם.
    ראי, אתם מפספסים את התקופה הכי מקסימה שבה אנחנו כל כך מאוהבים שרק רוצים לבלות כל רגע בחברת השני. רוב הזוגות חווים את הרגעים האלו, ונכון שזה יכול להימשך ממספר חודשים ועד מספר שנים, ובדרך כלל העוצמה של הפרפרים וההתרגשות דועכת, אבל יש סיכוי שזה יוחלף באהבה מסוג אחר, המבוססת על הערכה, מסירות, איכפתיות, הנאה, דברים משותפים.
    ככה זה...אצל רוב הזוגות...
    אבל זו לא סיבה לא להינות ממה שיש לכם כרגע בשיא העוצמה והכיף.
    את שואלת מה ניתן לעשות כדי להאריך את תקופת הריגוש והגעגוע?
    ליהדות יש פתרון יפה בעיני - תקופת הנידה. מערכת אוטומטית של ריחוק וקירבה. נדמה לי שהיתה כאן המון מחשבה: מתחילת היחסים לא מאפשרים לבני הזוג להישאר צמודים ונוגעים כל הזמן, כמה שהם רוצים, אלא אומרים להם - בתקופת הנידה אסור לגעת זה בזו. האיסור הזה מעורר המון כמיהה, ויש מסר דומה לפסיכולוגית חכמה בשם אסתר פרל, שכתבה ספר מדהים בשם אינטליגנציה ארוטית - על מה קורה לתשוקה המינית בזוגיות ובנישואין. היא ממליצה להכניס קצת "פילפל", קצת סיכון, לעורר טיפה קינאה, קצת פלירטים עם אחרים. לתת את התחושה לבן /בת הזוג שלא הכל מובן מאליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו