קצת אבודה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת אבודה...
    דניאל
    31/08/2009

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שלי כאן ואשמח לעזרתכם...
    אני בת 24 אוטוטו באוקטובר ויש לי חבר כבר 6 שנים, עברנו לגור יחד לפני 4 חודשים ומאז הכל התדרדר, אנחנו כל היום רבים, על כל מיני שטויות- לא דברים מהותיים וחשובים אבל מעצבנים בעיקר, אני מרגישה שהוא לא מבין אותי בכלום, אין בינינו תקשורת טובה , הבנה, השקפות עולם שלנו לגמרי שונות הוא רק התחיל ללמוד הוא גם בן 24 ואני עוד שנה מסיימת את הלימודים, כרגע אנו נמצאים במקומות מאוד שונים בחיים וקשה לי להתפשר בנושאים מסוימים כמו חתונה או אפילו ילדים...
    חשוב לי לציין שלפני שעברנו דירה היינו ממש מסתדרים, טיולים, יציאות, הכל היה כמעט מושלם, אבל מאז הדירה אנחנו פשוט לא מפסיקים לריב, אני מרגישה שהוא לא עושה בשבילי מספיק מבחינת נתינה, הקרבה, יחס, הוא טוען שכן, כבר כמה חודשים אני חושבת על פרידה אבל אני פשוט לא מסוגלת אני אוהבת אותו מאוד מאוד מאוד אני בכלל לא מתארת את עצמי בלעדיו אבל אני באמת מרגישה שמה שנשארה זה רק האהבה וזה כבר לא מספיק לדעתי- אני לא מאושרת איתו כרגע, כלומר יש ימים שהכל סבבה וכיף וטוב ויש ימים שאני כל הזמן במתח לחץ וריבים איתו- מה גם שניסינו לדבר ביחד וישבו שעות על גבי שעות כדי ל]תור את זה ושוב על פעם הריבים חוזרים מחדש, אני יודעת שהוא ממש לא רוצה להיפרד אבל אני מרגישה שאין לי ברירה,,,, אני באמת לא יודעת מה לעשות חשבתי על הפסקה- מה אתם אומרים?? אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת אבודה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי יותר נכון להיפרד

דורית כהן
    06/09/2009

דניאל היקרה, לאור מה שאת מספרת, ובעיקר העובדה שאתםיחד כבר 6 שנים ואת רק בת 24, נראה לי שעדיף יהיה להיפרד, יחד עם כל האהבה וההתרגלות למציאותו של בן הזוג לצידך כל כך הרבה זמן.
    כי אם אתם בשלבים אחרים של החיים, השקפות עולם שונות, וגם יש לכם ריבים כל היום - אז לא יהיה נכון להישאר יחד, כי יש יותר מדי תחומים בעייתיים. אני חושבת שהמגוריםיחד בחודשים האחרונים מבליטים את הפערים ביניכם, ואולי גורמים לבן זגוך לחץ רב יותר מאשר לך כי הוא אינו בשל עדיין להתמסד, ואת מכניסה אותו ללחץ בהיבט הזה, ואז כל אירוע קטן מבשיל לריב, עד שיצטברו יותר מדי ריבים וזה יהיה יותר "סביר" להיפרד...
    מה דעתך ליזום פרידה ממקום של הגיון ושכל, ולא לחכות למריבה הגדולה הבאה? אולי כדאי להשאיר מקום לפגישה נוספת בעוד שנה או שנתיים ואז לראות באיזה שלב אתם בחיים, האם מצאתם אהבה יפה אחרת? אולי תרצו לחזור זה אל זו כאשר תהיו יותר בשלים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו