מצוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה
    נועה
    31/08/2009

שלום,
    אני בחורה בת 28 נשואה כבר 5 שנים לאדם אשר הכרתי כבר מילדות.. אני אוהבת אותו והוא אותי, הבעיה שאני לא יכולה להתקרב אליו מבחינה מינית! פשוט לא מסוגלת שיתקרב ואם מקיימים יחסי מין זה רק כדי לצאת מדי חובה כי הוא חושק בי ולא רוצה לפגוע בו.
    חשבתי האמת להיפרד ולשים קץ לעניין הזה כי הוא מרגיש פגוע מזה ואני מבינה אותו, לא רוצה גם שימשיך להיפגע, הוא מצידו לא מוכן שניפרד ורוצה שנשאר ביחד.
    מה אני עושה? אם אני נשארת איתו אני פוגעת בו ובי ואם אני נפרדת ממנו אני גם פוגעת בו ובי. אני מרגישה מצוקה גדולה ולא מצליחה לחוות תשוקה כלפיו, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי נועה

שירית
    01/09/2009

זה נכון שבשני המקרים בעלך נפגע.אבל יש הבדל.
    אם אתם נשארים ביחד הוא נפגע ובנוסף לכך שניכם סובלים ולא נהנים מיחסי מין שהם חלק חשוב מאוד בתוך הזוגיות.
    אם תיפרדו הוא אכן יפגע ...אבל לטווח הארוך, תאפשרו לעצמכם למצוא זוגיות חדשה הכוללת גם משיכה וסקס מהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או לקחת ייעוץ או להיפרד

דורית כהן
    06/09/2009

נועה היקרה, ראשית - זה מצב הדורש תיקון. ממש לא נכון להמשיך מבלי לנסות לתקן את המצב או להיפרד!
    אם אינך משכת אליו, יש לבדוק ביסודיות ובכנות מה גורם לכך, וניתן לבחון זאת בכמה מישורים:
    לפעמים זה ביטוי לחוסר אהבה אמיתית. לפעמים יש אהבה אבל קרה (או קורה עדיין) משהו ביניכם בסקס שיצר אצלך דחייה, התנגדות, אולי כאבים, אולי אינו יודע לענג אותך, יש המון פרמטרים שצריך לבחון כדי להבין מה גורם לכך. ניתן לעשות זאת בייעוץ זוגי או מיני. אם את מחליטה לפנות לייעוץ, אני מציעה שתתחילי בייעוץ זוגי, וודאי (עוד בטלפון) שהיועץ הוא כזה שמוכן להיכנס לתחום המיני. אם הוא יגיע למסקנה שמדובר במשהו טכני יותר - יש להניח שהוא ישלח אתכם לייעוץ מיני, שיתן לכם כלים וטכניקות.
    אגב, לצערי יש הרבה נשים במצבך, בדרגות שונות של התנגדות לסקס, וזו תופעה מאוד נפוצה, וכתבתי על כך מספר מאמרים באתר שלי העוסקים בפער בתשוקה בין בני זוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו