חבר קמצן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר קמצן
    ליאם
    31/08/2009

אנחור שמאוד הי גרושה עם ילדים .הכרתי בחור נחמד שמאוד התלהב ממני. עבר לחיות איתנו, היה לנו נחמד וטוב אך הוא לא מציע עזרה ותמיכה כספית.עברו חודשים והוא לא מציע להשתתף בהוצאות הבית והתשלומים .החלטתי להיפרד ביקשתי שיעזוב.לאחר הפרידה הפיץ לחברי שאני נצלנית רעה ורציתי רק את כספו. אני פגועה כי האמנתי והכנסתי אותו לביתי ומשפחתי מעל שנה.מה דעתכם?אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר קמצן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שפטרנו מעונשו של זה

יהודית ברגמן
    02/09/2009

ליאם יקרה,
    חבריך וודאי מכירים אותך ויודעים מי פה הנצלן המרושע שחי על חשבונך, נהנה משנה בביתך שפתחת ברוחב לב ללא תמורה ובסוף התקופה הוסיף והשמיץ. תשמחי שנפרדתם ומוטב מאוחר מאף פעם לא. תמשיכי הלאה. הוא לא שווה את הכאב שאצלך בלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסכול מחוסר אהבה וזוגיות-ליהודית ב

ליאם
    03/09/2009

אני מתוסכלת כי חשבתי שסוף סוף מצאתי את אהבתי,כעת לשאלתך עצוב לי מאוד יתרה מכך אני עובדת קשה לפרנס את ילדי וכלל לא מתפנה למצא אהבה .כמו כן קשה להכיר גבר איכותי ורציני .ומכאן התסכול גובר .אשמח לשוחח איתך באריכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעסקות עם ה"אין"

שירית
    04/09/2009

ליאם יקרה,
    כשאת מתעסקת עם מה שאין לך בחיים: אין אהבה, אין זוגיות ,אין מספיק כסף וכו' את יוצרת אצלך מצב של תסכול. מצב של נואשות והזדקקות לדבר לדבר שחסר.
    תתחילי להסתכל על מה שיש: ילדים, בית חם, פרנסה ,חברים וכו' . תתחילי לראות את הדברים הטובים בחייך ותישמחי עליהם.
    רצית מתכון לחיים מאושרים...
    זה המתכון על קצה המזלג (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו