מיואשת מבעלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת מבעלי
    מיואשת
    02/09/2009

אנו זוג כבני 40 עם שני ילדים. בשנה האחרונה אני מרגישה שבעלי אינו מעוניין בסקס. הדבר גורם לי להרגיש דחויה, בלתי נאהבת ובכלל מדוכאת. אינני חושבת שהוא בוגד בי. כשדיברתי איתו על הנושא, הוא לא מבין מה אני רוצה וטוען שמאוד אוהב אותי. לא חלו שום שינויים בתקופה זו מבחינה חיצונית (שלי או שלו). לאחר מספר פעמים שרק אני יזמתי סקס, אני מרגישה שהגעתי לשלב משחקי הכוחות ובא לי להיות מחוזרת. הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא שאני לא משתמשת בגלולות מזה 4 שנים, עובדה ששינתה את צורת קיום יחסי המין, אך לא שמעתי כל תלונה מצידו. מלבד זאת, היחסים ביננו פתוחים וטובים בסך הכל. הוא לא מעוניין בטיפול זוגי.
    מחכה לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מבעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לפני ייעוץ

דורית כהן
    06/09/2009

מיואשת יקרה, אינני חושבת שניתן לתת לך כאן עצות מעשיות, מעבר לעצה הפשוטה שבכל זאת כדאי ללכת לייעוץ קצר מועד.
    נראה לי שבעלך אינו מודה בקיום בעייה, וחלק מתופעה זו הוא חוסר הנכונות שלו להסכים ליעוץ...מספיק שבעינייך זה מופיע כבעייה - שזה יהפוך לבעייה...
    לפני היעוץ, יש לי שאלה: האם כאשר את היוזמת - את מרגישה ששניכם נהנים? עד כמה שניכם נהנים פיזית - (הנאה ארוטית מן המשחק המקדים, מצליחים לגמור), ורגשית - תחושה של חיבור וקירבה רגועה בסיום היחסים?
    כי אם התשובות הן חיוביות - אז מה יקרה אם תקחי על עצמך את היוזמה? האם יש תחומים בזוגיות שלכם בהם בעלך לוקח אחריות? אם ישנם, אז מה עלול לקרות אם זה יהפוך להיות התחום עליו את אחראית? אצל רוב הזוגות יש אחד (נכון שלרוב זה הבעל) שיוזם סקס, והשני יוזם דברים אחרים כמו נקיון וסידור הבית, או חינוך הילדים, או חיי החברה של בני הזוג. בעיני זה לא נורא שאחד מבני הזוג לוקח אחריות לרתום את השני אל התחום שחשוב בעיניו, אפילו שמדובר כאן בסקס שהוא לכאורה של השניים באותה מידה. אבל עם השנים יש רפיון, ונשאבים לנוחיות, ומעבירים הרבה דברים לרמה של "אוטומט", במקום להמציא כל פעם מחדש, וזה חלק מן העניין. זה לא שאני בעד להכניס זאת לאוטומט, ואני מאמינה שעדיף להתרענן ולחדש ולשנות, אבל הפרשנות שלך שאת לא מושכת אותו, או שיש לו מאהבת - לא בהכרח נכונה.
    ואם התשובות לשאלה שהצגתי אינן חיוביות במלואן, אז ביעוץ טוב ניתן לחקור מה קורה לכם שמשאיר איזשהו טעם לא טוב מן הסקס, וגורם להתנהגות של הימנעות אצלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו