מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל שמשקר ומסתירריקה02/09/2009
היי
אני נשואה כשנה עם בעל שבגדול ידוע בשמו הטוב הוא בעל נכסים ואני הנישואים השניים שלו.
כל הזמן אני מוצאת את בעלי משקר לי ומגלה דברים בדיעווד.(לדו' "כן הפקדתי לך כסף" אני הולכת לבדוק או מנסה להשתמש בכרטיס ואז מגלה ששום הפקדה לא התבצעה)המצב הכלכלי שלנו יותר מבסדר בעלי הוא איש עסקים מתליח ואין שום סיבה לשקרים האלו. אני לא יודעת מה לעשות ואני מרגישה שעכשיו זה הזמן היחידי שלי להציל את המצב כי אנו נשואים אזרחית(בארה"ב)בלבד ובתיכנון לבוא לארץ להתחתן דתי באפריל. בעלי יודע שזה מאוד מפריע לי אני מדברת איתו כל הזמן וכלום לא משתנה.אני חייבת עצה מה לעשות כי מבחינתי אין לי בעיה גם לבטל את מערכת היחסים הזאת לפניי שאגלה שמאוחר!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצב טוב
דורית כהן06/09/2009אובדת עצות יקרה, עלי להודות שקשה לי לענות לך כי התייחסת רק לנקודה אחת שמפריעה לך בזוגיות הטרייה הזאת. יחד עם זאת, אמון בסיסי הוא מאוד חשוב, ואם את מרגישה שזה לא קיים ביניכם - את חייבת לעשות משהו דראסטי בקשר לכך.
אני מעריכה שחלק מן ההתנהגות שלו היא אולי איזה מבחן שהוא עורך לך - עד כמה את איתו בגלל הכסף שלו, אבל זה מבחן שמכשיל את שניכם, כי קשה מאוד להצליח בו.
האם הוא יסכים לערב צד שלישי בנושא הזה? את נשמעת לי מישהי צעירה ולא מנוזסה בענייני כספים. האם יש לך ידיד טוב או בן משפחה איתו את יכולה להתייעץ בנקודה הזאת, משיהו שמכיר את בעלך ויכול לתת לך עצה טובה ולהסביר את ההתנהגות שלו.
אני חושבת שאם מתעורר כזה חשד, כמו בדוגמה שתיארת, ועוד אתם מדברים על כך ושום דבר לא משתנה - זה לא סימן טוב, ועלייך להיזהר בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)