מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואים טריים - לבטיםמור05/09/2009
אני נשואה כשבועיים, לבעלי 2 דירות מלפני הנישואין. אחת מהן קנה לפני שנה, לאחר שהציע לי להשתתף אך לא היו לי הסכומים הדרושים וגם עדיין לא היינו נשואים. אני בת 29 והוא 34.
אני מעוניינת לקנות איתו נכס או להשתתף איתו בדירה שקנה לפני שנה והיא עדיין בתהליך בנייה, אך הוא לא מעוניין, ואומר שבעוד כמה שנים נקנה דירה אחרת יחד...
כרגע יש לי סכום מסויים, ואני בלבטים אם לפתוח חשבון משותף.. איןלי את הסכומים שיש לו אך אני כן רוצה שיהיה לנו נכס במשותף, ויותר שיתוף בחיים הכלכליים.
כיום אנו חיים יחד בדירה שכורה ומתחלקים בהוצאות שווה בשווה, עדיין אין לנו חשבון משותף.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזמינה גולשים אחרים לענות לך
דורית כהן08/09/2009מור יקרה, לצערי אינני מתמצאת בתחום הזה, אני מקווה שיהיו באתר גולשים אחרים/ אחרות שידעו להשיב לך על שאלותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור
אין שם08/09/2009לא ברור ומעצבן לשמוע על דברים כאלה.כשאדם נישא חלק נכבד מהזוגיות זה שיתוף וחיים כלכליים משותפים.מנקודת ראותי חייב להיות חשבון משותף אין דבר כזה, שמתחלקים חצי חצי.
בזוגיות בריאה כל אחד תורם כפי יכולתו ובצרכים מתחלקים שווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישואים = חיי שיתוף
יהודית ברגמן09/09/2009מור יקרה, אני מסכימה עם אין-שם. בנישואים בריאים כל אחד מבני הזוג מגיע עם מה שיש לו לתוך הזוגיות, ומיום הנישואים, הרכוש הופך משותף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)