לא מבינה את החבר שלי בזמן האחרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מבינה את החבר שלי בזמן האחרון
    לילך
    05/09/2009

מישהו יכול להסביר לי את ההתנהגות של חבר שלי(כמעט חצי שנה ביחד-אני בת 19 והוא 23)
    הוא לא שומר איתי על קשר בזמן האחרון בכלל...מתקשר פעם ביום בקושי לא מציע לי בכלל שניצא ביחד או משהו כזה..כשאנחנו ביחד אז הוא תמיד עייף ורוצה לישון וכשאני שואלת אותו לגבי רגשותיו הוא אומר שהוא כן רוצה אותי ולא יוותר עלי ודברים כאלה..אני לא מבינה אותו אם הוא לא רוצה ניהיה ביחד(הרי הוא מראה את כל הסימנים לכך) אז למה הוא ממשיך את הקשר איתי(יש לציין שעדיין לא שכבנו, אבל אנחנו עושים הרבה דברים אחרים ונהנים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת יחסים מתאפיינת ביותר התלהבות

דורית כהן
    06/09/2009

לילך היקרה, מה שאת מתארת הוא אכן יוצא דופן לעומת המקובל. בדרך כלל בתקופה הראשונה של החברות מופיעה המון התלהבות שמתבטאת ברצון להיות יחד הרבה, ובדרך כלל גם ברצון לקיים יחסי מין מלאים בגילאים שלכם. לא כתבת האם יש לשניכם כבר נסיון ביחסי מין מלאים עם אחרים. אם התשובה היא לא - אז אפשר יותר להבין שיש לו הססנות וחששות.
    האם תוכלי לפרט יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתג

לילך
    06/09/2009

חבר שלי כבר מנוסה בתחום הזה(הוא לא בתול) ואני עדיין לא התנסתי..
    אני פשוט לא מצליחה להבין את היחס שלו כלפי הוא גם לא הכי מביא חום ואהבה כלפי,הוא כן אומר שהוא רוצה אותי וכו אך הוא לא תורם מספיק מעצמו לקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות הראשון שלך זה מחייב

דורית כהן
    08/09/2009

לילך, יכול להיות שיש לו התלבטות לגבי הקשר, אבל הוא לא אומר זאת לך, והיחס האמביוולנטי שלו בא לידי ביטוי בהתנהגות כלפייך, אך לא במילים שלו.
    יתכן והידיעה שאת בתולה מרתיעה אותו, אם אינו בטוח לגבי אהבתו, אולי הוא מרגיש שלהיות הראשון שלך זה משהו מחייב ואחראי, ואולי גם את משדרת זאת, וזה בסדר גמור שאת משדרת זאת - שאת רוצה שהחווייה הראשונית הזאת תהיה עם מישהו שאת סומכת עליו ואוהבת אותו מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו