מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרשת דרכים בזוגיות.רן05/09/2009
שלום, אני ובת זוגתי ביחד כבר קרוב ל-3 שנים, אני בן 22 והיא בת 20.
בחצי שנה האחרונה חלה הדרדרות ממשית בקשר שלנו, לא מבחינת אהבה אלא מבחינה מינית.
אנחנו נורא אוהבים אחד את השני ומוכנים לעשות הכל כדי שנוכל להישאר ביחד.
חברה שלי בזמן האחרון מרגישה שנורא קשה לה עם זה שאני הראשון שלה, שהיא לא חוותה
משהו אחר ומרגישה מן פספוס כזה, כיוון שהיא רואה את הקשר שלנו הלאה היא רואה אותנו
לעתיד הרחוק, ובתת מודע שלה היא יודעת כי לא תוכל להיות יותר או לחוות גבר אחר (נישואין).
מצד אחד אני מבין אותה, ומנסה כמה שיותר לתמוך ולעזור לה עם זה, אך מצד שני היא סכ"ה השנייה
שלי, כך שזה לא כזה משמעותי, גם אני לא התהוללתי וכו'.
יצא לנו לדבר על זה 3 פעמים ועדיין לא מצאנו פיתרון לזה, חשבתי על פרידה, וזה ממש הרס אותה
(למען האמת גם אותי), והיא אמרה שהיא לא רוצה אף אחד אחר היא לא מוכנה לוותר עליי.
אני נורא מתוסכל מזה כי כבר כלום לא אותו הדבר, ניסיתי אפילו לרמוז לה שתבגוד בי (מה שלא
יודעים לא כואב) העיקר שתחזור לעצמה,והיא אמרה שהיא לא תוכל לחיות עם עצמה.
אנחנו מנסים למצוא פיתרון למשבר הזה וזה לא עוזר, אנחנו לא יודעים איך לפתור את זה.
חברה שלי לא יכולה להדחיק את הרגש שלה, היא יכולה למנוע אבל לא להרגיש וזה פוגע נורא
בזוגיות שלנו, אין לי מושג כבר מה לעשות.
אני ממש רוצה שנתחתן ושנהיה מאושרים ביחד אבל מצד שני אני לא יכול להיות איתה במחשבה
שכל מה שאני עושה או נוגע בה היא חושבת על משהו אחר, אני נורא נפגע מזה והיא שונאת את עצמה על כך שהיא רואה אותי פגוע ומפנים ולא אומר לה כלום, נורא בכתה לי על זה.
אני כבר התרגלתי לכאב הזה ולסבל אני נותן לה זמן וחופש כדי שתתגבר על זה אני לא מעיק עליה
אבל זמן זה לא התרופה, אנחנו ממש זקוקים לעזרה ולא יודעים מה לעשות, אשמח לתגובות
לגבי העניין, בתודה ושבוע טוב, רן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישויות גבוהות
דורית כהן06/09/2009רן היקר, מכיוון שאתה מתאר זאת כבעיה שפוגעת עד כדי כך במיניות שלכם, אני מציעה לא לנקוט בפעולה מסויימת אלא לבוא לייעוץ חד פעמי ובו כל אחד יהיה מאוד פתוח לגבי מה מטריד אותו ומה האפשרויות. אני מאמינה שבעזרת צד שלישי בוגר ומנוסה, אולי תקבלו פרופורציות נכונות לגבי העניין, ואולי אז, יחד עם היועץ, יעלו רעיונות איך לפתור זאת. אינני רוצה להציע רעיונות עכשו, כי אתם נשמעים לי שניכם מאוד רגישים ופגיעים, וכל הצעה שאציע כאן, שיכולה אולי להתאים לזוג אחר - עלולה להיות כמו בומרנג אצלכם בגלל הרגישויות הגבוהות והגיל הצעיר וחוסר הנסיון שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)