רע לי , בעלי, הריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רע לי , בעלי, הריון
    עצובה
    05/09/2009

שלום.
    אני כותבת כאן אחרי שכבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי...
    אני נשואה לבעלי כבר שנתיים ובהריון שבוע 9 .
    כ"F היה לנו טוב תמיד, אהבה, הבנה, אכפתיות...
    היום רבנו ריב רציני ועל שטויות.
    אספתי אותו מהעבודה להיפגש עם חברים ביחד, ובדרך בגלל הריב הוא הכריח אותי ליסוע הבייתה.
    ממש נגע לי שהגה וכיוון ימינה וכמעט עשיתי תאונה.
    התחלתי להתעצבן עליו ולדפוק לו מילים (שזה ממש לא מתאים לי) וגם הוא ורבנו ריב מאוד רציני.
    אני ממש עצובה שהוא הולך להיות אבא של התינוק שלי.
    ממש רע לי.
    הוא יצא מהרכב ברמזור והלך.
    לא בא לי שיחזור, וגם אני רוצה שיחזור.
    לא כייף לי איתו ככה. הוא נהיה בנאדם אחר בזמן האחרון.
    לא אכפת לו ממני, הוא מדבר בזלזול, ועוד הוא זה שרצה את ההריון.
    אני מרגישה שלא ילך לנו ביחד ככה, ודווקא עכשיו אנחנו בדרך לילד...

חשוב לי להדגיש שהקשר שלנו היה ממש טוב עד הזמן האחרון שאנחנו כל הזמן מתפרצים אחד על השני ולא מתאפקים ומשפילים אחד את השני.
    כ"כ לא טוב לי.
    ממש לא בא לי לחיות ככה.
    לא יודעת מה יהיה...

בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!! אני במצוקה!!!!!!!!!!!!!
    זה חירפן אותי....................
    רוצה רק לצעוק הצילו!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע לי , בעלי, הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה טבעי לחשוש לקראת התינוק

דורית כהן
    06/09/2009

עצובה יקרה,
    בנושא הבאת ילדים - לפעמים אין לנו מושג איך זה יהיה, ורק ברגע שזה מתחיל להתרחש - כאשר נכנסים להריון - אנחנו קולטים את גודל האחריות, את העובדה שזוהי דרך של "אל חזור", ושנעורינו החופשיים כבר מאחורינו, ועוד ועוד מחשבות לא פשוטות.
    את כותבת שהוא זה שרצה ילדים, ואני חושבת שברגע שנכנסת להריון - התחילו לעלות אצלו ספקות. אל תיבהלי - זה קורה לכל אחד ברמה זו או אחרת, זה קרה גם לי בהריון הראשון. היו ימים שהתחרטתי והייתי מבוהלת ורק רציתי להיפטר מן העול והאחריות הזאת שגדלים אצלי בבטן. לא קולטים את גודל האחריות עד שלא נכנסים להריון.
    לכן אני חושבת שמה שעובר על שניכם - זה מובן, וצפוי, אלא שאתם לא צפיתם את זה ואתם נבהלים מעצמכם ומתגובות בן / בת הזוג.
    אני מציעה שתנהלו שיחה פתוחה על רגשותיכם. בדרך כלל יש רגשות מעורבים - גם שמחה וגם פחד וחששות מרובים, וגם כעס על עצמי - לאן גררתי את עצמי, לפעמים חרטה, והכל מתערבב גם עם ציפייה וחשק להכיר את התינוק שגדל בבטן, ולהכיר את עצמנו בתור הורים. בקיצור - אל תיבהלי כל כך, הראי לו את התשובה הזאת וקבלו שתגובותיכם העצבניות הן לגיטימיות, ובעיקר מעידות על כך שאין לכם מספיק חופש להגיד זה לזו מה אתם באמת מרגישים לגבי התינוק. כרגע, אם הוא מרגיש שאסור לו להעלות חששות בנוכחותך - רגשית הוא רואה בך סוג של אוייבת, במקום בת ברית... אני מעריכה שאם הוא ירגיש חופשי לשתף אותך במחשבות שלו ובחששות שלו - העצבנות הזאת תיעלם והוא שוב יוכל לראות בך שותפה, אהובה וחברה הכי טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

עצובה
    06/09/2009

זה הרגיע אותי קצת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו