מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם להישאר נשואהטליה06/09/2009
אני בת 27 ובעלי בן 28 אנחנו נשואים כשנה וחצי. קצת לפני החתונה בעלי השתנה מבחור שמבין אותי,ג'נטלמן,וחבר לשיחה הוא התהפך והיום אני לא מכירה אותו. הוא מדבר אלי בזלזול,הוא כל הזמן עצבני ומוציא את העצבים שלו ביחס מזלזל. לפני החתונה וקצת אחרי ההלכנו לטיפול זוגי ולאחר כמה פגישות הוא אמר שחבלעל הכסף,ושהוא לא רוצה שנמשיך ללכת לייעוץ. הוא יוצא עם חברים וחוזר ב-4 לפני בוקר,תפסתי אותו משקר לי בשאלות שאני שאלתי,לפני חצי שנה עזבתי את הבית בעקבות התפרצות אלימה שלו שהוא התחיל לשבור דברים.לאחר שבוע הוא הבטיח לי הבטחות אמר שילך לייעוץ,כשחזרתי הביתה הוא הלך לפגישה אחת רק כדי לרצות אותי והוא אמר שהוא לא מאמין במטפלים. אין בינינו תקשורת,אנחנו לא מסכימים על שום דבר.הרבה פעמים אני מנסה ליזום שיחות והוא רק תוקף אותי בהתגוננות. מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות? ייעוץ לא עוזר? רק פרידה
יואב06/09/2009מה יש לך לחפש אצלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מנוס מלהיפרד
דורית כהן08/09/2009טליה יקרה, מכל מה שאת כותבת לא נותר לי אלא להסכים עם שובל ולכתוב אף אני לך שבמקרה כזה אין מה להמשיך, במיוחד שאתם רק בתחילת הדרך, ללא ילדים, זה הרבה יותר פשוט לפרק את החבילה.
שווה לך לנסות להיבן מה קרה. יש לי תחושה שזה לא רק הוא שהשתנה, אלא משהו באינטראקציה שלכם שלא עובד, אתם כנראה לוחצים אחד לשני על הכפתורים הכי רגישים, והתגובות קיצוניות - התקפות והתגוננות.
מכיוון שאינו מוכן להשקיע בייעוץ, עשי את הצעד הראשון ותיזמי להיפרד. שיהיה לך בהצלחה, ואני מציעה שאם זה יקרה לך גם בהמשך, עם בני זוג אחרים - חשוב לתפוס זאת במזן ולהגיע מהר יותר לייעוץ, לפני שהיחסים מדרדרים לבל חזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעיפי את הטינופת
אין שם08/09/2009הבעיות רק תתעצמנה ברחי כל עוד נפשך חבל עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)