מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאהבות באחרמבולבלבת06/09/2009
בן זוגי ואני יחד כבר 7 שנים מתוכם שנתיים נשואים. אני ב 29 ובתקופה האחרונה התחלתי לחוש משיכה לגבר אחר (על גבול ההתאהבות) אני מאד אוהבת את בעלי ורציתי לדעת האם קורה במהלך החיים שנמשכים גם לאחרים???האם מסיבה זו יש לפרק נישואים? האם במהלך העשורים הבאים עלי להאמין שהוא לא ירגיש רגשות כלשהם לאישה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבחנה בין אהבה להתאהבות
דורית כהן08/09/2009מבולבלת יקרה, גברים ונשים רבים חווים את מה שאת מתארת - מתאהבים במישהו אחר תוך שהם נשואים לבן /בת זוגם.
התאהבות היא כידוע חווייה מאוד נעימה - משכרת את הגוף, ומציפה אותנו ברגשות של ציפייה, אופוריה, התלהבות, פנטזיות נעימות.
מכיוון שאחרי כמה שנים שאנחנו עם אותו בן זוג - חוויית ההתאהבות מסתיימת (זה לוקח בין מספר חודשים למספר שנים...)ונכנסים לישורת של שיגרה, ללא ריגוש - מאותו זמן יש סיכוי (או סיכון) שכל אחד מבני הזוג יחווה התאהבות חיצונית לנישואין, בגלל החסר הרגשי (הטבעי) שהזוגיות מתגלגלת אליו.
העניין הוא שכל אחד בנוי אחרת, יש בינינו כאלה שיותר זקוקים לריגוש הזה, ואני מניחה שאת ביניהם, כי זה קרה לך מוקדם...ויש בינינו כאלה שמעדיפים את הבטחון והיציבות שיש בקשר של אהבה בוגרת, המיוסדת על הערכה, פרגון, התחשבות, הנאה מדברים משותפים - כל אותם דברים המתפתחים בזוגיות גם לאחר שההתאהבות הראשונית דועכת.
אז לשאלתך האם זה עלול לקרות גם לבעלך - אין לדעת איזה טיפוס הוא.
עכשו, אם את מסוגלת לקבל את ההבחנה בין אהבה בוגרת להתאהבות - זהמאפשר לך לנהל את מה שקורה לך ואולי יקרה בהמשך שוב - ולהבין מאיפה זה "נוחת" עליך, ולקבל את התופעה בהבנה, אפילו בידידותיות. את יכולה למשל להגיד לעצמך - אהה, אני שוב זקוקה לריגוש, הרשי לעצמך ליהנות מן התחושות שמציפות אותך, ונסי לא להתקדם מעבר לכך.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבות
אין שם08/09/2009יכול להיות שגם הוא יתאהב במישהי .אבל הוא יפגע קשות כשיוודע לו שאת מתאהבת ורחמנא ליצלן מפתחת יחסים עם גבר אחר. מכירים את הסרט הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)