קריזות ועצבים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קריזות ועצבים
    ס
    06/09/2007

בעלי הסכים להפסיק לעשן שוב (בפעם הרביעית ) למעני ולמען הילדים
    הבעיה שבזמן שהוא לא מעשן הוא נהיה עצבני ולחוץ. הוא צועק ומקלל אותי ואת הילדים. ואני מתכוונת למילים הכי לא מתאימות במיוחד לא ליד ילדים. מאשים אותי על כל דבר. אני לא יכולה לדבר איתו בלי שמשהו בדברי יעצבן אותו ויגרום לו להתרגז או לקלל ושוב רוב זה ליד הילדים..
    כשהוא מרגיש קצת "יותר טוב" הוא אומר לי לא להתיחס אליו בתקופה הזאת ולתת לו לעבור את זה..עד שהוא יתנקה מהסגריות.
    אני כמובן מאוד רוצה שהוא יפסיק לעשן (הוא מעשן 2-3 קופסאות ביום) אז אני סובלת בשקט. לא עונה לו. מנסה כמה שפחות "להרגיז אותו" למרות שזה כמעט בלתי אפשרי.
    אבל מאוד קשה לי עם זה שהילדים נוכחים לדבר. הם לא בגיל שאני יכולה להסביר להם מה קורה וכו..
    ומצד שני לפעמים אני תוהה אם אני בכלל צריכה לעבור את ההתעללות הנפשית הזאת ?
    במיוחד שאני יודעת שרוב הסכויים שבסוף הוא ישבר ויחזור לעשן.
    זה קרה בעבר אחרי שהוא היה "נקי" יותר מכמה חודשים.
    ויכול להיות שכל מה שאני סובלת עכשיו יהיה לחינם
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריזות ועצבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגם..

ס
    06/09/2007

וחוץ מזה הוא עושה החלטות כלכליות ממש לא שקולות ולא הגיוניות והורס ממש כל מה שבנינו עד עכשיו.
    ממש לא יודעת מה לעשות. לא רוצה שיעשן. אבל גם לא סובלת את המצב הזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלגתם עלי!

ס
    11/09/2007

אבל שוב עבר עלי טרור היום . אני לא יכולה להוציא מילה מהפה בלי שהוא יתפרץ עלי ויקרא לי טפשה וסתומה שלא מבינה כלום
    אני לא רוצה שהוא יתחיל לעשן .אבל גם לא רוצה לסבול ככה
    מה עלי לעשות?
    מתחיל להמאס לי מהדפוק הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון

יהודית ברגמן
    11/09/2007

רילה יקרה! האם כמיהתך שיפסיק לעשן - היא הבעיה העיקרית ??? דומני שהבעיות עמוקות יותר בזוגיות ובכבוד ההדדי בכלל. עצתי לך לפנות ליועץ/ת זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו