עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    גלית
    07/09/2009

נשואים חצי שנה, אני בת 26 הוא בן 28 .
    יצאנו 7 שנים לפני החתונה , הוא הראשון שלי.
    מאז שהתחתנו ההרגשה (של שנינו) שהכל נהרס , דברים יוצאים מהכלים .
    חוסר פרגון, חוסר אהבה ומצדו חוסר אכפתיות (אני יכולה להתעלף לידו והוא לא יקום לעזור לי... וזה דוגמא לא קיצונית).
    אנחנו לא מדברים בקושי ואם כבר אז זה רק ריבים. הוא זרק שאנחנו לא נשואים הרבה זמן ואין לנו ילדים אז אפשר להתגרש...
    לא טוב לי איתו ולו לא טוב איתי. ייעוץ זוגי מבחינתו אין סיכוי לעולם. ודיברנו על הנושא.
    איך אני יגיד להורים שלי???מה לעשות? אני מרגישה אבודה כאילו כל זה קורה למישהי אחרת ולא לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפרד

יהודית ברגמן
    08/09/2009

נויה יקרה, סביר שההחלטה להנשא לא היתה מוצלחת במיוחד..אבל על הטעות הזו את לא צריכה להתענות ולשלם כל חייך. לא ברור מה היה טיב הזוגיות האהבה והאכפתיות בתקופת החברות ואולי הנישואים היו רק מכח האנרציה. וכיוון שהוא אדיש אליך ודוחה קבלת יעוץ - הקשר לא מוביל לשום מקום טוב ואין סיבה להמשיך לחיות יחד. שוחחי עם הוריך וספרי להם כל מה שסיפרת פה, הם וודאי יבקשו רק את טובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו