מה היא רוצה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה היא רוצה?
    אנונימי
    08/09/2009

אני יוצא עם בחורה כבר שלושה חודשים
    בחודש הראשון הכל היה בסדר ממש גן עדן
    מהחודש השני פתאום היא כמעט ולא רוצה סקס בקושי פעם פעמים בשבוע
    חוץ מהסקס היו הרבה נשיקות ונגיעות וגם זה פחת מאד
    אני מבין שלאחר תקופה יורדת התדירות
    אבל אף פעם לא קרה לי דבר כזה ממש בהתחלת הקשר כשהכל אמור להיות ורוד
    אני מאד מעוניין בבחורה אבל
    אני מרגיש דחוי ולא מושך וחושב לסיים את הקשר כי זה עושה לי לא טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה היא רוצה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת לגבי סקס

דורית כהן
    08/09/2009

זיו היקר, יחסי מין הינם עולם שלם, מורכב, עם המון רגישויות, וקשיי תקשורת מפה ועד הודעה חדשה... הרבה פעמים האישה לא ממש נהנית, אבל לא אומרת מה היא רוצה בגלל ביישנות וחוסר חופשיות, וממשיכה לא להינות ולפעמים אפילו לסבול מכאב ואי נעימויות. יש נשים שחוששות להגיד משהו לבן הזוג שמא הוא ייעלב וייפגע מן הביקורת.
    ואז קורה שמתחילה התמעטות ויש התחמקות ממצבים אינטימיים, כמו נשיקות ונגיעות, מחשש שמא זה יוביל לסקס בו היא לא מספיק נהנית או אילו סובלת אך לא מסוגלת להגיד לך.
    עד כמה אתם חופשיים לשוחח על הסקס שלכם. האם את יכול לשאול אותה ממה היא נהנית וממה לא? לשאול אותה האם יש משהו שאתה יכול לעשות לה (או להפסיק לעשות) שיכול לגרום לה ליותר הנאה? פשוט לנהל שיחה פתוחה, ממקום של סקרנות והתעניינות והקשבה, ולא ממקום של פגיעות וכשלון.
    יש זוגות שיש ביניהם כימייה ראשונית טבעית אמיתית, ויש זוגות שצריכים פשוט לתקשר יותר על מנת ללמוד איך לענג זה את זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    08/09/2009

הסקס לפי מה שהיא טוענת הוא טוב
    אני מאד פתוח ומענג
    לא נראה לי שזו הסיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו