מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תסכול ממושך בזוגיותדובשי10/09/2009
שלום
יש לי חבר מזה כשנה איתו אני גרה .
מפריע לי כמה דברים בדרך בה הוא מתנהל וחי
ואני לא יודעת מה מכל מה שמפריע לי אכן יש לפתור ומה לא.
במילים אחרות : אפה באמת לשים את הגבול איתו .
הוא מעשן סמים ובגלל זה גם ישן המון שעות ואחכ גם קם אחה"צ ואין לו מוטיבציה למצוא עבודה,
כשאני חוזרת הבייתה מיום עבודה מתיש הוא רק מתעורר ומתישב על המחשב לשחק משחקי מחשב
.התקשורת שלנו פתוחה וטובה פרט לרגישות מאוד גדולה שגיליתי לאחרונה אצלו והיא שהוא לא מסוגל לקבל ביקורת כי הכל נשמע לו כמו שיפוט והאשמה !
עברנו לגור יחד לפני כחודשיים ומאז הוא לא יוצא איתי לאף מקום .
כשאני מעירה לו על זה ,הוא טוען שלא מפריע לו להשאר בבית ולא מפריע לו לעשן סמים ובקיצור לא מפריע לו כלום ,אבל! ,הוא יעשה לי טובה ויצא איתי שבוע הבא והוא מבטיח לסרט אולי !!!!
זה מממש מתסכל
איך לגשת אליו איך אפשר לתקשר ?אם טוב לו כך למה זה בעצם צריך להפריע לי ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה באמת מפריע לך?
שירית11/09/2009בואי נחשוב ביחד. יש לך חבר מסטול, בטלן, לא משתף פעולה במערכת היחסים הזוגית.
ברור שזה מפריע לך וטוב שכך!!!
מתוקה, את לא חייבת להסכים לקבל את זה. ואם הוא לא רואה שבדרך הזאת הוא מאבד אותך, הוא יגלה את זה מאוחר יותר ואולי מאוחר מדי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירית
האבירה12/09/2009את צודקת ,
ולא חשבתי לוותר על עמדתי ולהשלים עם המצב.
אבל לפתור בעייה כזאת זה לא דבר פשוט,
אני רוצה לנסות ולראות אם יש דרכים לפנות אליו ולעזור לו ,או לגשת אליו אחרת.
אני לא אוכל להפוך אותו לגבר שיש לי בראש בפנטזיות אף פעם .
אם הסבלנות והתמיכה לא יעבדו ,לעזוב זה החלק היותר קל עבורי תאמיני לי
ואחכ" אני בטח לא ארצה לחזור אליו.
ואין לי בעייה לקום וללכת .
אשמח לשמוע תגובתך ,ואת תגובת המערכת לגבי עיצה מקצועית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
שירית12/09/2009אף אחד לא יוכל לעזור לחבר שלך אם הוא עצמו לא רוצה .מה גם שציינת שטוב לו ככה. רק החלטה אישית שלו תוכל להזיז אותו.
הוא עצמו לא רואה עדיין את המחיר שהוא עלול לשלם על זה ולכן מה שאני מציעה לך להעביר לו מסר ברור שלך זה לא מתאים ושאם לא יחול שינוי את לא מתכוונת להשאר.שאת מצפה ממנו להפסיק עם העישונים ולצאת לחפש עבודה. בתוך זה את יכולה להציע לו תמיכה ועזרה ,אבל המסר חייב לעבור אליו חזק.
זו את (!!!) שלא מוכנה להמשיך ככה. ברגע שיחווה את איום הנטישה, אולי אולי משהו ישתנה אצלו.
ועוד משהו קטן עבורך.תשמרי על עצמך ותשגיחי רק שאת לא משלמת מחיר גבוה מדי על מנת להחזיק את הקשר הזה בשיניים...זה לא תמיד שווה את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות מועדת לכשלון
יהודית ברגמן12/09/2009דובשי יקרה, אני מסכימה עם שירית ורוצה להוסיף שאת באמת מתוקה, אבל בזוגיות בריאה לאורך זמן, אין מצב שהאחד נותן והשני רק מקבל וכי היא מלכתחילה מועדת לכשלון. גם בגלל הסמים והוויתור העצמי שלו. אין פה אהבה ,כל נורות האזהרה דולקות ואת מחפשת צידוקים להשאר איתו?! כל אחת מהסיבות שציינת, סמים/בטלנות/חוסר פירגון - צריכה להרתיע. בעיני תמוה שאת עדיין איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)