מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ידיד מציק.....אני12/09/2009
הי,
מישהו שעובד איתי הציע לי לצאת איתו, אמרתי לו שלא כי אני לא בתקופה מתאימה עכשיו ממש לא, ושלא בא לי, למרות שיכול להיות כיף והוא סבבה. והוא אמר שהוא שמח שאני כנה איתו וזה בסדר... וכמה ימים אחרי זה הוא התקשר סתם לדבר איתו ואחרי עוד כמה ימים הוא התקשר שסתם נלך לקניון שאני אעזור לו לקנות בגדים... ובהתחלה אמרתי לו לא ואז הוא התקשר יום אחרי שנלך... והלכתי איתו כי לא הרגשתי נעים....שהיינו בקניון הוא גם רצה שנשב לשתות משהו ולא רציתי....
ואני ממש לא רוצה אותו... וזה מציק לי.... היום הוא התקשר שוב ולא עניתי..... איך לגרום לא להבין שאני לא רוצה? כבר אמרתי לו לא.... מצד שני אנחנו גם עובדים ביחד אז אני גם לא רוצה שיהיה מצב של אי נעימות.....
תודה רבה ושנה טובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך שתי אפשרויות:
שירית12/09/2009האחת היא שיטת ה"זבנג וגמרנו" , פשוט לומר לו ישירות שאת לא בעיניין ושירד מזה (אפשר לנסח אחרת אבל שזה יהיה ברור !) . השניה היא להמשיך ל"סבול" את הנידנוד ,להתעלם ולהתחמק באלגנטיות עד שהאסימון יפול בצד השני.
אני אישית מעדיפה את הראשונה אבל את מוזמנת לבחור .
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמנע מהתחמקויות חלקלקות ולא ברורות
יהודית ברגמן12/09/2009יקרה, עד כה ידידך קיבל מסרים כפולים ולא חד משמעיים. ברור לו שאם ימשיך לנסות – תתרצי, כי לפעמים זה מצליח לו ולכן הוא מנסה שוב ושוב. אם את באמת לא רוצה בקשר רומנטי איתו – תהיי ברורה ותיישרי קו. הוא יכבד את בקשתך אם תסבירי באופן אסרטיבי שאין לך כוונה לצאת איתו יותר ושעד כה נמנעת מלפגוע בו כדי להמשיך לעבוד יחד ברוח טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודית היקרה!
שירית12/09/2009אני אוהבת את התשובות שלך. יש הרבה מה ללמוד ממך.
תבורכי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יהודית ושירית
אני13/09/2009תודה על התשובות!
בעצם יש התקדמות- הוא שלח לי הודעה "לא חשבתי שאת טיפוס שמסנן ולא חוזר...."
עניתי לו שפשוט אני עסוקה ואני כבר הסברתי לו שאני לא רוצה קשר רומנטי איתו ושאני מקווה שנהיה בסדר בעבודה... בקיצור הוא הבין ועכשיו הכל בסדר....
תודה ושנה טובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)