ידיד מציק.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ידיד מציק.....
    אני
    12/09/2009

הי,
    מישהו שעובד איתי הציע לי לצאת איתו, אמרתי לו שלא כי אני לא בתקופה מתאימה עכשיו ממש לא, ושלא בא לי, למרות שיכול להיות כיף והוא סבבה. והוא אמר שהוא שמח שאני כנה איתו וזה בסדר... וכמה ימים אחרי זה הוא התקשר סתם לדבר איתו ואחרי עוד כמה ימים הוא התקשר שסתם נלך לקניון שאני אעזור לו לקנות בגדים... ובהתחלה אמרתי לו לא ואז הוא התקשר יום אחרי שנלך... והלכתי איתו כי לא הרגשתי נעים....שהיינו בקניון הוא גם רצה שנשב לשתות משהו ולא רציתי....
    ואני ממש לא רוצה אותו... וזה מציק לי.... היום הוא התקשר שוב ולא עניתי..... איך לגרום לא להבין שאני לא רוצה? כבר אמרתי לו לא.... מצד שני אנחנו גם עובדים ביחד אז אני גם לא רוצה שיהיה מצב של אי נעימות.....
    תודה רבה ושנה טובה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיד מציק.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך שתי אפשרויות:

שירית
    12/09/2009

האחת היא שיטת ה"זבנג וגמרנו" , פשוט לומר לו ישירות שאת לא בעיניין ושירד מזה (אפשר לנסח אחרת אבל שזה יהיה ברור !) . השניה היא להמשיך ל"סבול" את הנידנוד ,להתעלם ולהתחמק באלגנטיות עד שהאסימון יפול בצד השני.
    אני אישית מעדיפה את הראשונה אבל את מוזמנת לבחור .
    שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמנע מהתחמקויות חלקלקות ולא ברורות

יהודית ברגמן
    12/09/2009

יקרה, עד כה ידידך קיבל מסרים כפולים ולא חד משמעיים. ברור לו שאם ימשיך לנסות – תתרצי, כי לפעמים זה מצליח לו ולכן הוא מנסה שוב ושוב. אם את באמת לא רוצה בקשר רומנטי איתו – תהיי ברורה ותיישרי קו. הוא יכבד את בקשתך אם תסבירי באופן אסרטיבי שאין לך כוונה לצאת איתו יותר ושעד כה נמנעת מלפגוע בו כדי להמשיך לעבוד יחד ברוח טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית היקרה!

שירית
    12/09/2009

אני אוהבת את התשובות שלך. יש הרבה מה ללמוד ממך.
    תבורכי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יהודית ושירית

אני
    13/09/2009

תודה על התשובות!
    בעצם יש התקדמות- הוא שלח לי הודעה "לא חשבתי שאת טיפוס שמסנן ולא חוזר...."
    עניתי לו שפשוט אני עסוקה ואני כבר הסברתי לו שאני לא רוצה קשר רומנטי איתו ושאני מקווה שנהיה בסדר בעבודה... בקיצור הוא הבין ועכשיו הכל בסדר....
    תודה ושנה טובה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו