מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אם תוכלו לייעץ ליאורלי13/09/2009
המצב ביני לנין בעלי לא טוב אנחנו אפילו לא מדברים...
אנחנו גרים אצל הוריו ביחידת דיור ובכול אופן הוא לא מתבגר...ואנחנו כול הזמן רבים הוא גם לא רוצה לצאת משם בגלל שהוא סטודנט פשוט בא לי לבכות כי אני אוהבת אותו מכדי לעזוב ויש שהוא אומר לי גירושין אני נשברת...
צריכה עזרה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
תות14/09/2009גם אני היתי באותה סיטואציה תנסי להגיע לליבו אל תתרחקי הזמן יעשה את שלו קשה לגור אצל הוריםוכל דבר קטן גורם לניצוצות קל להתגרש קשה לתקן מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה במקום התרחקות
יהודית ברגמן14/09/2009אורלי יקרה,
בעלך סטודנט וככזה הוא זקוק למלוא האנרגיות והתמיכה כדי להשלים את לימודיו ובגלל שמבחינה כלכלית בשלב זה לא תוכלו לשכור או לקנות דירה משלכם, את צריכה המון סבלנות, לתמוך ולחזק במקום להוסיף מתח למצוקה שכבר קיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אורלי22/09/2009אני משתדלת שלא לבכות אבל הוא פשוט יודע איך לפגוע בי....
אני סופרת את הימים לצאת משם אבל זה עוד הרבה זמן
אני מאוד חלשה לעומתו שהוא עומד על הדברים שלו...
מה אני עושה בשביל להראות אישה חזקה...
הוא טוען שהוא לא יתן לי להישאר אישה מפונקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעזרה
אורלי22/09/2009גיליתי היום שלהוריו יש מפתחות לבית שלנו והוא הבטיח לי שזה לא יקרה ואין להם מפתח.
מרגיז אותי שהוא לא מסוגל להריב איתם אבל לשקר לי כן
איך אני יגיע למצב שהם לא יכנסו לי לחיים ושהוא יתחיל לתמוך באישתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)