מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדורית כהןניבה14/09/2009
שלום
קראתי כאן באחת מהתגובות שלך ,
על השינוי שאפשר לעשות לגבי "איך אנחנו רואים ותופסים את בני הזוג שלנו .
כשאנחנו רוצים כל הזמן לשנות אותם.
ובכן אני רוצה לשנות את איך שאני רואה את בן הזוג שלי ורוצה לקבל אותו מבלי לנסות לשנות אותו
אז איך עושים את זה?
כי כל דבר שהוא עושה מעצבן אותי,ואני לא רוצה לריב איתו
וזה התחיל מהרגע שעברנו לגור יחד לפני חודשיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכולת לקבל את השונות
דורית כהן17/09/2009ניבה יקרה, אני שמחה שקוראים ומושפעים מתשובותי לאחרים...
חלק מן היכולת הזאת שאת רוצה לרכוש - זה עניין של בגרות ובשלות. היכולת להבין שכלית ולקבל רגשית שבן הזוג הוא אחר ממך, שונה ממך, גדל בסביבה ובבית אחר משלך והתפתחו אצלו מנהגים אחרים. ובכל מקום שאת ביקורתית כלפיו ומנסה לשנותו - יש דווקא סיכוי שהוא יתמיד ולא ישתנה ולו על מנת לשמור על תחושת העצמי שלו, הנמצאת בסכנה כאשר עוברים לגור יחד, במיוחד כאשר את משדרת לו ברמות שונות - מילולית ובשפת הגוף שלך - שאינך מרוצה ממנו.
זו אחת הסיבות שמאוד חשוב להיות מאוהבים חזק כאשר עוברים לגור יחד. ההתאהבות היא כמו שמן בגלגלים העוזר לעבור את החיכוך הזה של שני אנשים יחסית זרים - שמתחילים לגור יחד ונמצאים זה עם זה כה הרבה. בלי התאהבות - זה עלול להיות כמו שני שותפים לדירה, שאינם מתאימים שמעצבנים זה את זה בנוכחותם...
יש כלי שאני מלמדת את הזוגות שמגיעים אלי שמאוד עוזר לקבל את השונות, אני קוראת לכלי הזה "בקשה נקייה", אבל הוא דורש למידה. זה לא משהו שאני יכולה להסבירו בכתב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)