מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- במצוקה נואשת לעצהדורית14/09/2009
ניהלתי קשר עם גבר נשוי מזה כשנה. לפני שלושה חודשים הוא התוודה בפני אישתו על כך ועזב את הבית. הצהרות על חתונה וילדים היו. תוכניות לעתיד משותף נרקמו בכל רגע עם כל הקשיים שבדרך.
אפילו כבר "יצאנו מהארון" והסביבה הכירה בנו.
ביום אחד בהיר. הוא נעלם, תפס מרחק. ניסיתי לדבר איתו וכששמעתי אותו הוא בכה ולא היה מסוגל להסביר מה קרה.
כעבור מס' ימים הודעה שמיידעת כי הוא במצב נפשי ופיזי מרוסק ושהוא רוצה לעבור את התהליך לבד ואינו יודע כמה זמן דרוש לכך אך אם נשרוד זאת דרכנו תהיה קלה יותר.
ניסיתי בכל זאת להיפגש אך הוא נמנע מכך.
לצערי הגעתי לטירוף של חוסר וודאות כאשר התחלתי לחפש אותו כשגיליתי את הרכב שלו מס' פעמים בשעות לא רגילות בבית של אישתו. חשבתי אולי בגלל הילדים... אבל בסוף נשברתי ושלחתי הודעות נאצה על השקר והולכת השולל. אבל גם לזה הוא לא הגיב. פשוט נעלם.
אני יודעת שתאמרו מה חשבת לעצמך? גבר נשוי!!! אבל מבטיחה לכם שמדובר באדם טוב שלקח החלטה אמיצה על חיים לא מאושרים ואהבת אמת ופתאום חוזר אחורה???
אני משתגעת מאי הידיעה מה הוביל אותו לזה? ממש לא ראיתי את זה מגיע!!!
אני מנסה למצוא דרך לקבל תשובות אבל לא מוצאת....
האם לדעתכם הוא באמת צריך זמן לעצמו והתשובות יגיעו או שפשוט עליי להודות באמת ולוותר עליו?
האם ייתכן שפיספסתי כאן משהו?? הרי אני מאמינה לו שהוא באמת במשבר ובדכאון ורוצה לתת לו קרדיט של זמן אבל אני כמהה לאינפורמציה.
איך ממשיכים הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופו של קשר עם גבר נשוי
יהודית ברגמן15/09/2009דינה יקרה, הוא באמת צריך זמן לעצמו והתשובות יגיעו. עלייך לוותר עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת....
אסנת15/09/2009כתבתי מכתב שטרם שלחתי וטרם החלטתי אם אשלח. מכתב שמבקש כן למצוא את הדרך לומר לי מה הוא החליט על חייו, על חיינו. אני לא יכולה להישאר תלושה באויר.
כמובן שאספר כיצד זה התקדם....
שאלה נוספת? אני מנסה לא להיאחז בזה אבל אני לא יכולה שלא.
האם ניתן באמת להחזיר את הגלגל אחורה, לחזור לאישה שאינו אוהב, לחזור לסביבה שהוקיעה את מעשיו, להתכחש לרגשות האהבה שלו כלפיי?
זה נשמע לי הזוי אבל מעולם לא היה לי דבר כזה שאיני יודעת מה בדרך כלל יכול לקרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתארי לעצמך
נושי15/09/2009אם היית נשואה והיית עוברת משבר כלשהו עם בעלך
אז זה לא אומר שנגמרה האהבה
ואז איזו מישהי הייתה נכנסת לתמונה והייתה מנהלת עם בעלך רומן מהצד שנה
והיה נודע לך פתאום ...
איך היית מגיבה ?
לא נכנסים למערכת כזאת והורסים משפחות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משנה מה הסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
נושי15/09/2009ולא משנה מה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושי יקירה
אסנת15/09/2009לא אני הרסתי משפחה.
אני לא מחפשת אשמים. אני האמנתי לו שהוא אמר שהוא כבר לא אוהב אותה. אני האמנתי לו שהוא אמר שהוא באמת מצא מישהי (אותי) והבין שאני המיועדת שלו. אני התיקון שלו. הוא היה במצב שבוא היה חייב לבחור. לחיות בשקר או לקחת החלטה כואבת למען האושר הפרטי שלו.
הוא בחר לעזוב את הבית.
כנראה שההתמודדות שלו עם אובדן כל הסביבה המוכרת, העוינות מצד המשפחה, הסלידה מהמעשה ובעיקר הניתוק מהילדים הביא אותו למצב שהוא בורח חזרה ... העיקר להרגיש שהוא לא אדם רע.
אני באמת חושבת שגבר שבוגד הוא גבר שעושה מעשה דוחה וכי תמיד יש דרך לעצור לפני ולהחליט קודם אם אתה רוצה לפרק את מה שבבית. אבל את לא מכירה לא אותי, ולא אותו כך שזה לא הוגן לכנות אותי בכינוי גנאי.
באם הוא החליט לחזור והיא מוכנה לקבל אותו למרות הכל אז אאחל להם בהצלחה.
המצוקה שלי היא שלא קיבלתי הסברים.
זה שהיתה לי מערכת יחסים עם גבר נשוי לא אומר שאני צריכה להיענש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נושי15/09/2009בואי נאמר כזה דבר
אני אישית ,וזאת אני ,משתדלת לעשות החלטות מוסריות כי זה בראש החשיבות בעניי כאדם
וזה מבחן שתמיד מוכיח את עצמו מאוחר יותר
אם גבר נשוי יתחיל איתי ,ולא משנה כמה הוא מדהים ,אני לא אפתח את זה כי הוא נשוי .
נקודה !
לא חסרים גברים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
מימי15/09/2009אני מציעה לך להתמקד באיך את ממשיכה מכאן, ופחות לשים דגש על דעות עויינות בשל טיב הקשר שלך עם הגבר הנשוי, ברור הרי שכל מקרה הוא לגופו ואנחנו כולנו אנשים שמדי יום נתקלים בסיטואציות שמנווטות אותנו לכיוונים שונים, וזו טעות להכליל ולעשות השוואות שרירותיות וחסרות רגישות, אז בבקשה דלגי הלאה.
גם אמא שלי לקחה החלטה גורלית על חייה וכשהיתי צעירה עזבה עם גבר אחר שגרם לה להיות מאושרת (עד היום), כמו הגבר שלך שניסה להוביל את השינוי אך כפי שנראה נתקע בהוצאה לפועל.
אני מכירה את הרגשת החוסר ודאות הזות שיכולה להרוג מבפנים, גם בשבילי הכי קשה זה לא לדעת, עם האמת הרבה יותר קל להתמודד גם אם היא כואבת.
אני חושבת שמכתב הוא רעיון הגיוני והוא יכול לשפוך מעט אור על המציאות במידה והבחור יענה, למרות שעל פי התנהלותו עד עכשיו נראה כי הוא ויתר עליכם, חטף רגליים קרות ועשה פנית פרסה חזרה למקום החשוך ממנו הוא ניסה לברוח,בני האדם מטבעם בורחים משינויים בכל תחומי החיים.
במקומך, היתי בורחת מהסיטואציה ומשקמת את עצמי למרות שאני מאמינה שבאיזשהו שלב הבחור שלך ינסה ליצור איתך קשר שוב כשיבין שהוא לא מאושר היכן שהוא נמצא, אני מקוה שעד אז כבר תיהי במחוזות אחרים.
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה חדשה תודה לך דברייך חיזקו אותי
אסנת15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
מימי15/09/2009אני מציעה לך להתמקד באיך את ממשיכה מכאן, ופחות לשים דגש על דעות עויינות בשל טיב הקשר שלך עם הגבר הנשוי, ברור הרי שכל מקרה הוא לגופו ואנחנו כולנו אנשים שמדי יום נתקלים בסיטואציות שמנווטות אותנו לכיוונים שונים, וזו טעות להכליל ולעשות השוואות שרירותיות וחסרות רגישות, אז בבקשה דלגי הלאה.
גם אמא שלי לקחה החלטה גורלית על חייה וכשהיתי צעירה עזבה עם גבר אחר שגרם לה להיות מאושרת (עד היום), כמו הגבר שלך שניסה להוביל את השינוי אך כפי שנראה נתקע בהוצאה לפועל.
אני מכירה את הרגשת החוסר ודאות הזות שיכולה להרוג מבפנים, גם בשבילי הכי קשה זה לא לדעת, עם האמת הרבה יותר קל להתמודד גם אם היא כואבת.
אני חושבת שמכתב הוא רעיון הגיוני והוא יכול לשפוך מעט אור על המציאות במידה והבחור יענה, למרות שעל פי התנהלותו עד עכשיו נראה כי הוא ויתר עליכם, חטף רגליים קרות ועשה פנית פרסה חזרה למקום החשוך ממנו הוא ניסה לברוח,בני האדם מטבעם בורחים משינויים בכל תחומי החיים.
במקומך, היתי בורחת מהסיטואציה ומשקמת את עצמי למרות שאני מאמינה שבאיזשהו שלב הבחור שלך ינסה ליצור איתך קשר שוב כשיבין שהוא לא מאושר היכן שהוא נמצא, אני מקוה שעד אז כבר תיהי במחוזות אחרים.
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)