מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות..חלי15/09/2009
לדורית שלום רב!
הייתי מבקשת את עזרתך בבקשה, ובכן אני נשואה 36 שנה +4 ילדים 3 נשואים והקטן 24 עזב בימים אלה את הבית. לפני כחודשיים וחצי הנושא התחיל, לפתע ללא סיבה בעלי התחיל לצאת את הבית בבוקר וחוזר רק בחצות לא מדבר, עזב גם את החדר שינה ווישן בחדר אחר בבית. עלי לציין שהוא משנת 1990 הוא מהמר כפיתי, ויש מועדון שם הוא מבלה את השעות הרבות.לא מוכן לטיפול, אווירה בבית מאוד מתוחה, ביקשתי אז לפני חודשיים הסבר להתנהגות , ולא עונה לי. הילידים איתי ואדרבא אומרים לצאת לבלות לחוגים וכו' התחלתי ליישם זאת, וכנראה שזה מפריע לו.
לפתע אתמול,אמר, שאני לא מפנקת , לא בסדר בנושא סקס, מאד הופתעתי מהתירוץ,
והסברתי כיצד אני יכולה להיות בסדר אם אתה כך מתנהג. אבדתי את האימון בו, לפרק חבילה לא הייתי רוצה,
הוא פשוט רואה אותי כמובנת מאיליו, ועכשיו דבר חדש נושא הסקס אני מרגישה פגועה, ערכה עצמית נמוכה.
אציין לפני 4 שנים היה אותו סיפור רק אז ביקש חלק מכספי הפיצויים שקיבלתי, והוא רוצה להתגרש לא היה סיפור של הסקס.
בבקשה עצתך, אני אובדת עצות איני יודעת כיצד להתנהג ובמיוחד עכשיו תקופת החגים.
תודה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים טיפול
דורית כהן17/09/2009חלי היקרה, צר לי על מה שאת עוברת.
המצב אותו את מתארת אינו פשוט, ואני חוששת שלא אוכל לייעץ לך בצורה כזאת, דרך האתר. אם הוא אינו מוכן לטיפול - לפחות תלכי את בעצמך, או תפעילי עליו שכנוע שלך ושל הילדים כדי שיסכים להגיע לטיפול, כי אי אפשר לעזור רק דרך הפורום.
טיפול מוצלח יאפשר לכל אחד מכם להגיד לשני בצורה לא מאיימת ולא מלחיצה, ולא ביקורתית - מהם הצרכים שלו, החששות שלו, מהם הדברים שחשובים לו, ולקבל כלי תקשורת שיאפשרו כמה שיותר להגשים את הצרכים של כל אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)