אמון בין בני זוג עד כמה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמון בין בני זוג עד כמה?
    חיים
    15/09/2009

דורית שלום

אני מתגורר בחיפה ועובד בתל אביב, יום יום אני נוסע וחוזר לבית,
    נשוי מזה כ 35 שנים ולנו שלושה ילדים בוגרים, מאושר וטוב לי

לפני כחודש קיבלתי הודעה אנונומית באימייל שלי, שמור על אשתך, מצמיחה לך קרניים,
    הייתי נסער, וכתבתי לאשתי באימייל (סערת רגשות רגעית ) אני רוצה להתגרש.( טעות איומה שלי )

אתו מטורף אלמוני, כתב לי אימייל נוסף שאני נאיבי ואתעורר ואז הזכיר שם של חבר טוב של אישתי שמנהלת איתו רומן, (לאשתי יש גישה לאימייל שלי בידיעתי) בשיחה בנינו על הנושא, היא הכחישה הכל, לדבריה הוא חבר טוב שלה והיא מכירה כבר 26 שנים, אני לא מכיר אותו כלל,
    היא מתחמקת מלדבר על הנושא בהרחבה, ומה שאמרה שאם אין בנינו אמון ושאני לא מאמין לה ושאנו לא צריכים להיות ביחד.

בשיחה נוספת היא אפילו יזמה שאדבר איתו, נרגעתי ואף הכל הסתדר,

אותו כותב אלמוני לא הרפה ושלח אימייל נוסף שבו צירף
    סרט וידאו פונגרפי קשה, שהחבר של אישתי שלח לאשתי וכן התכתבויות של אותו חבר שלה איתה, וכן אימייל שבו שהחבר שלה שלח כנראה לחבר שלו ומתרברב שהיה עם אישתי,
    לי ולה היו ימים קשים, יזמתי שיחה עם אשתי וטענתי בפניה:
    ,שחברים טובים ככל שיהיו לא שולחים סרט פונוגרפי קשה לצפיה לאישה נשואה ( אישתי גם סולדת מסרט כחול בכלל ) זה לא מכובד, הבנתי החבר שלה שולח גם לכל התפוצה של החברים/ת שלו, לטעמי האדם הזה סוטה,
    וכן אותה התרברבות של החבר שלה בפני החבר שלו" כך כתב, "מניסיון שלי, היא לא יותר מתנוחה מיסיונרית"
    אשתי כמובן הגנה עליו, שהוא לא כזה וכנראה מישהו מלכלך עליו,
    " תשובתה מאד נחרצת יש לי הרבה חברים" אם אתה לא מאמין אין לך מה לעשות איתי" ובזה הייתה קוטעת את השיחה בנינו על הנושא,

הייתה לנו שיחה נוספת פתוחה , שפכתי את כל מה שכאב אותי והיא כמובן ומאז נרגעו הענינים בנינו
    הייתי מאד רוצה שלמוע את דעתך

תודה חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמון בין בני זוג עד כמה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רק יכולה לקוות

דורית כהן
    17/09/2009

חיים היקר, צר לי מאוד על מה שעברת.
    לצערי, אין לי יכולת במצב הזה להביע דעה. אתה מן הסתם רוצה שארגיע אותך ואכעס יחד איתך על האלמוני שלכלך, אבל מכיוון שכבר היו דברים מעולם, ובני ובנות זוג קיימו יחסים ארוכי טווח עם מישהו מן הצד והכחישו זאת נמרצות - אין לי כל דרך לדעת מהי האמת במקרה שלכם. אני מקווה בשבילך שאשתך דוברת אמת, ושתוכל לחזור ולהאמין בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליחת סרטי סקס לנשים נשואות

חיים
    19/09/2009

דורית
    האם לשלוח סרטי סקס לנשים נשואות זה נורמלי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו