חברה שמנהלת רומן עם גבר נשוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברה שמנהלת רומן עם גבר נשוי
    יעל
    15/09/2009

שלום ..
    אולי שה ישממע מוזר
    חברה שלי שלמעשה היא כבר לא חברה בגלל הסיבה הזאת למעשה התרחקתי ממנה לאט לאט
    זה פשוט ממש לא מוצא חן בעיני , היא מנהלת רומן כבר כמעט שנה עם גבר נשוי שאני גם מכירה אותו ( מהעבודה () ויצא לי לראות את אישתו וילדיו בכמה הזדמנויות - בעצם זה לא ממש קשור לעניין
    אבל כל כך בא לי לרמוז איךשהוא לאיששתו על העניין
    כל פעם אני שמה את עצמי במקום אישתו ומרגישה שהייתי שמחה לדעת אם חס וחלילה זה היה קורה

הכי מעצבן- שהם מנהלים סקס לא מוגן- , מילא בוגד באישתו אבל גם יכניס לבית מחלות
    זו בעיקר הסיבה שבא לי ליידע את אישתו!!

מה אתן אומרות ????? אם בעלכם היה בוגד בכם - הייתם רוצות לדעת ?<.....כבר שנה אני מתלבטת , אבל אני מרגישה ייסורי מצפון וקשה לי לטמון יותר מידי את הראש בחול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לך הרבה מה לעשות

מימי
    16/09/2009

הי רוית,

לדעתי, עדיף לך במקרה הזה לשתוק, זה לא עניינך ואינך יודעת לאן יוביל "הגילוי" שלך.
    האם תיהי מוכנה לקחת אחריות על כך שאישתו של הבוגד תחליט לפרק את המשפחה? לקחת את הילדים? אני לא רוצה לחשוב על מקרים גרועים יותר כמו להזיק לעצמה,לבעל וכו'.
    אולי היא בכלל יודעת? אולי הוא בוגד סידרתי וגם את זה היא יודעת ומעדיפה להתעלם?
    את לא יכולה לדעת מה העניינים שם, ומה גם- הנבגדת אינה חברה קרובה שלך כך שבאמת אין לך מה לספר כלום לאף אחד כי אין לך סנטימנטים.

אני מבינה שזה מפריע לך,
    אז אין לך ברירה אלא פשוט לשמור מרחק ולשכוח מהרכילות.
    אל תקחי אחריות על מה שלא צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לספר

אילנה
    20/09/2009

גם אני חושבת, שאין צורך לקחת אחריות כל כך גדולה.
    אתה אף פעם לא יכול לדעת מה קורה באמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם פה למעלה ...

דוריאל
    20/09/2009

אומרות את מה שאתן אומרות כי אתן בגדתן והייתן במערכת כזאת בעצמיכן ?
    או נמצאות כרגע בכזאת?
    תתיבשו לכן ותשאו בתוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו