ריב טרי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריב טרי
    אלון
    16/09/2009

שלום.. יש לי בעיה ורציתי להתייעץ,אני נשוי כבר שנה ו 3 חודשים.. כן כן.. זוכר טוב כמה עבר
    כי עבר הרבה.. על שנינו,אין ספק שזו אחת השנות הקשות,רבים על הכול מהכול... עולמות קצת שונים
    אבל..עבר... מתפשרים,מוותרים... ומחפשים את האיזון.
    אני בעבר הייתי שר.. אני זמר ומלחין בין היתר .. היא לא כל כך אהבה את זה.. וזה דעך קצת
    היום כאשר אנחנו ממש אחרי זה ולא השקעתי בזה מאמץ הרבה זמן אני מרגיש שיש לי הרבה מחסומים... מהאישה כמובן.. היא ממש נגד זה שאני יכנס לזה שוב וינסה להתפרסם
    אני מרגיש שמאז שהתחתנתי בעצם ויתרתי על כל מה שאני רוצה לעשות ורוצה להגשים?
    על כל האהבות האחרות..
    האם כולם מרגישים ככה?.. מרגישים כל הזמן שיש הפסדים וויתורים בנישואין
    זה בסדר להכנע ללחצים כאלה,לסוג של תבוסה וניצחון של הצד השני?

אין ספק שאהבה לאשתי יש..וגדולה,הערכה רבה אחד לשני במיוחד בתקופה האחרונה
    אך כשצץ הרעיון הזה פשוט התחיל ויכוח שלא נגמר טוב..
    קשה לי להיות זה שרק תומך ומתחשב ונותן... ושלא זוכה לקבל צ'אנס להצליח
    ניסיתי להסביר יפה להראות לה שהיא חשובה לי ושאני גם רוצה להגשים חלום
    היא בשלה.. לא מוכנה לשמוע ,תוקפנית.. והכי גרוע במצב של ריב מסוגלת לזרוק לי אם אתה תלך על זה אתה תשאר עם זה בלבד! רמיזה לגרושין {לא שמאמין שהיא מסוגלת}
    אם אני הולך בקו שלה החיים דבש.. אם אני מתעקש יש ריבים,ויכוחים... ואת השאר אתם יודעים
    ובסך הכל היא כן דואגת לי,מבשלת לי,אוהבת אותי,עושה בשבילי?... אז מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריב טרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלון היקר

דבש
    16/09/2009

למה קשה לה לראות אותך מאושר ומגשים את חלומותיך ?
    תנסה לברר איתה מה קשה לה בזה ?
    כל זמן שהחלום אותו אתה רוצה להגשים לא פוגע בה ,אין שום סיבה שהיא לא תעודד אותך
    ותעזור לך להגשים את מה שטוב לך ..
    חבל שאתה צריך לדכא את מה שטוב לך .
    תנסה להעלות את הנושא בצורה שונה ובסבלנות .
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון

אילנה
    20/09/2009

אני לא חושבת שזה נכון לא לתת לבן זוג את חופש לעשות מה שהוא רוצה.
    ניראה לי שאתה צריך להיות כאן חכם, ובצורה חכמה להתעסק במה שאתה אוהב, בלי להרוס יחסים עם אישתך (כי אם הורסים יחסים עם האישה, זה יכול לעלות יקר, היא לא תוותר).
    כשאנו התחתנו, אני זוכרת שגם ניסיתי כמה פעמים לכרום לבעלי להפסיק להתעסק שמה שהוא אהב, אבל הוא היה עקשן. לא התוכח איתי על שום דבר, פשוט המשיך בעקשנות לעשות מהש שהוא רוצה, ולא ויתר. אני כמובן, כשראיתי שהוא לא מוותר, הפסקתי לשגע אותו. אבל הוא זה שהמשיך בשלו בצורה חכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על פי "חיה ותן לחיות" :))

יואב
    20/09/2009

להתחתן - אין פירושו לקחת בעלות על חיי האחר, אלא לקבל אותו ולתת לו לפרוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות צריכה לאפשר ביטוי עצמי

דורית כהן
    23/09/2009

אלון היקר, צריך לזכור כל הזמן שאתה מדבר על השנה וחצי הראשונה של הנישואין שלכם. מה שמסתמן הוא שאתה כל הזמן מוותר ובא לקראתה על פי דרישותיה, מחשש לאבד את אהבתה (הדבש, כמו שאתה קורא לכך).
    זה לא יעבוד לאורך זמן. כבר עכשו אתה מרגיש שהדברים החשובים לך מתחילים להיעלם - כי היא לא מרשה.
    זוגיות טובה מאפשרת לכל אחד מבני הזוג לבטא את עצמו.
    יתכן ששירתך מאיימת עליה במובנים הבאים: אפשרות אחת היא שהיא חוששת שכלכלית זאת עלולה להיות נפילה אם תתמסר לכך במקום עבודה מסודרת. אפשרות שניה היא שהיא מרגישה לא נוח עם דימוי הזמר, כאילו יש בכך משהו שאינו מכובד בעיניה. ואולי יש לה התנגדות לסטטוס המיוחד הזה של זמר שיוצא להופעות מאוחר בלילה וחוזר לפנות בוקר, וואלי יש לו מעריצות צעירות - אולי זה מה שמאיים עליה. תבקוד איתה מה מאיים לעיה. מה מעורר את ההתנגדות שלה, ותראה אם אתה יכול להרגיע אותה בנקודות ספציפיות. אבל אל תוותר על החלום שלך בגללה, (זכותך להחליט בשלב מסויים, לאחר שמיצית את הנושא, שמקצוע זה אינו מתאים לך, אבל זו צריכה להיות החלטה שלך ולא שלה) כי אחרי זמן מה אתה תכעס עליה בשל כך וזה יפגע ביחסים שלכם מכיוון אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו