מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת....נטלי16/09/2009
שלום!!!
אני בת 25 וחבר שלי בן 23 אנחנו יוצאים כבר שנתיים ושלושה חודשים. במשך כל הזמן שיצאתי איתו שאלתי את עצמי האם הוא הגבר בישבילי כי אני מאמינה שאם משקיעים במערכת יחסים זה כדי שהיא תמשיך ותגיע לנישואים בסופו של דבר. יש לי כמה בעיות בנושא:
אני רוצה להתחתן מקסימום עוד שנתיים והוא רוצה רק בתום הלימודים כלומר עוד 5 שנים לפחות
אני הבחורה הראשונה שלו ואני דואגת שפתאום הוא יחליט שהוא רוצה לנסות להיות עם בנות אחרות ואז מה יהיה על כל השנים וההשקעה שלי בו?
והבעייה העיקרית שלי- הוא בחור ממש טוב ואנחנו מסתדרים אבל הוא לא "הגבר שהייתי רוצה בישביל עצמי" מבחינת האופי שלו או תחומי ההתענינות שלו אנחנו מאוד שונים. מה שאני כן אוהבת בו זה שהוא עוזר בבית ויש לו תכונות שטובות לחיים ביחד ולזוגיות בריאה הבעיה העיקרית שלי נוצרה כי פגשתי לא מזמן גבר שיש בו את כל התכונות שהייתי רוצה בגבר ,ואני גם מרגישה שאותו גבר נמשך אלי ועכשיו אני בלבטים כי אני מצד אחד במערכת יחסים שהיא טובה לי(הכוונה גם מינית כי אני כן נמשכת לחבר שלי והמין ביננו טוב מאוד) ומצד שני אני פוגשת מישהו שמאוד הייתי רוצה שיהיה הגבר שלי
הבלבול נובע מכך שבמשך כל הזמן הזה הרגשתי שעשיתי פשרה מסוימת כשבחרתי להיות עם החבר שלי כי האמנתי שהסיכוי לפגוש מישהו שיתאים לי בידיוק כמו שהייתי רוצה הוא קלוש ופתאום אני פוגשת מישהו כזה.....
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת על הכי טוב בשבילך!
דורית כהן17/09/2009מבולבלת יקרה, מכיוון שמן ההתחלה היו לך ספקות באשר לחברך הנוכחי ולא היית בטוחה שהוא הגבר איתו את רוצה להקים משפחה - אני חושבת שעליך להישמע לצו ליבך, להיפרד צן החבר הנוכחי ולתת צ'אנס לחדש. נכון שאת לוקחת כאן סיכון שתפסידי את הנוכחי, אבל ככה זה בחיים - אם את רוצה ללכת על בטוח, הישארי, אבל כל חייך ילווה אותך הספק הזה, והמחשבות - למה לא בדקתי עם הגבר השני, ויתכן שכעבור כמה שנים יופיע גם גבר שלישי ורביעי כל עוד אינך ממש מאוהבת ויש לך ספקות.
את עוד צעירה מאוד, ובגיל הזה עושים המון טעויות שיפוט, והרצון להתחתן ולהתמסד גורם לחלק גדול מן הטעויות הללו.
נראה שאת די יודעת מה חשוב לך - אופי. תחומי התעניינות, סקס טוב, עוזר בבית ועוד, אז את יכולה, יחסית, לסמוך על עצמך שתפעילי את שיקול הדעת שלך גם מול האדם החדש וגם מול אחרים. נסי לא להסתנוור, אבל הרשי לעצמך ללכת על הטוב ביותר עבורך. דבר אחד של זהירות: האם כאשר פגשת לראשונה את החבר הנוכחי - האם גם לגביו חשבת שהוא הגבר האידיאלי עבורך? ואחר כל למדת להכיר אותו והתאכזבת? כי כמעט אין בעולם "גבר אידיאלי" - כל אדם כאשר מכירים אותו לעומק מגלים כמה תכונות שאינן מושלמות, אבל אפשר להמשיך לאהוב אותו כמו שהוא, עם הטוב והפחות טוב שיש בו. הרי גם את לא מושלמת, אני מניחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)