מבולבלת....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת....
    נטלי
    16/09/2009

שלום!!!

אני בת 25 וחבר שלי בן 23 אנחנו יוצאים כבר שנתיים ושלושה חודשים. במשך כל הזמן שיצאתי איתו שאלתי את עצמי האם הוא הגבר בישבילי כי אני מאמינה שאם משקיעים במערכת יחסים זה כדי שהיא תמשיך ותגיע לנישואים בסופו של דבר. יש לי כמה בעיות בנושא:

אני רוצה להתחתן מקסימום עוד שנתיים והוא רוצה רק בתום הלימודים כלומר עוד 5 שנים לפחות

אני הבחורה הראשונה שלו ואני דואגת שפתאום הוא יחליט שהוא רוצה לנסות להיות עם בנות אחרות ואז מה יהיה על כל השנים וההשקעה שלי בו?

והבעייה העיקרית שלי- הוא בחור ממש טוב ואנחנו מסתדרים אבל הוא לא "הגבר שהייתי רוצה בישביל עצמי" מבחינת האופי שלו או תחומי ההתענינות שלו אנחנו מאוד שונים. מה שאני כן אוהבת בו זה שהוא עוזר בבית ויש לו תכונות שטובות לחיים ביחד ולזוגיות בריאה הבעיה העיקרית שלי נוצרה כי פגשתי לא מזמן גבר שיש בו את כל התכונות שהייתי רוצה בגבר ,ואני גם מרגישה שאותו גבר נמשך אלי ועכשיו אני בלבטים כי אני מצד אחד במערכת יחסים שהיא טובה לי(הכוונה גם מינית כי אני כן נמשכת לחבר שלי והמין ביננו טוב מאוד) ומצד שני אני פוגשת מישהו שמאוד הייתי רוצה שיהיה הגבר שלי

הבלבול נובע מכך שבמשך כל הזמן הזה הרגשתי שעשיתי פשרה מסוימת כשבחרתי להיות עם החבר שלי כי האמנתי שהסיכוי לפגוש מישהו שיתאים לי בידיוק כמו שהייתי רוצה הוא קלוש ופתאום אני פוגשת מישהו כזה.....

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת על הכי טוב בשבילך!

דורית כהן
    17/09/2009

מבולבלת יקרה, מכיוון שמן ההתחלה היו לך ספקות באשר לחברך הנוכחי ולא היית בטוחה שהוא הגבר איתו את רוצה להקים משפחה - אני חושבת שעליך להישמע לצו ליבך, להיפרד צן החבר הנוכחי ולתת צ'אנס לחדש. נכון שאת לוקחת כאן סיכון שתפסידי את הנוכחי, אבל ככה זה בחיים - אם את רוצה ללכת על בטוח, הישארי, אבל כל חייך ילווה אותך הספק הזה, והמחשבות - למה לא בדקתי עם הגבר השני, ויתכן שכעבור כמה שנים יופיע גם גבר שלישי ורביעי כל עוד אינך ממש מאוהבת ויש לך ספקות.
    את עוד צעירה מאוד, ובגיל הזה עושים המון טעויות שיפוט, והרצון להתחתן ולהתמסד גורם לחלק גדול מן הטעויות הללו.
    נראה שאת די יודעת מה חשוב לך - אופי. תחומי התעניינות, סקס טוב, עוזר בבית ועוד, אז את יכולה, יחסית, לסמוך על עצמך שתפעילי את שיקול הדעת שלך גם מול האדם החדש וגם מול אחרים. נסי לא להסתנוור, אבל הרשי לעצמך ללכת על הטוב ביותר עבורך. דבר אחד של זהירות: האם כאשר פגשת לראשונה את החבר הנוכחי - האם גם לגביו חשבת שהוא הגבר האידיאלי עבורך? ואחר כל למדת להכיר אותו והתאכזבת? כי כמעט אין בעולם "גבר אידיאלי" - כל אדם כאשר מכירים אותו לעומק מגלים כמה תכונות שאינן מושלמות, אבל אפשר להמשיך לאהוב אותו כמו שהוא, עם הטוב והפחות טוב שיש בו. הרי גם את לא מושלמת, אני מניחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו