מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת תשובותnewlife19/09/2009
אנחנו יחד 13 שנים. בעלי עזב את הבית לפני 7 חודשים. טען שאין לו אף אחת, שפשוט הוא כבר לא אוהב. מסתבר שהייתה לו מישהי. הם היו יוצאים יחד בציבור. סיפר לכולם סיפורים ושקרים על כך שהוא לא מרוצה מהחיים איתי, ושאני לא זה ולא ככה, ולא ולא ולא....ושהוא רוצה להיות בן 16, לבלות,להרגיש.....
לפני כמה ימים דיברנו והוא אמר שהוא רוצה לחזור. שהם כבר חודשיים לא ביחד. אמר שהוא הגיע למסקנה שהתא המשפחתי שלנו הכי חשוב לו (יש לנו ילדה בת 2).
לפני החג הוא שלח לי סמס שהוא אוהב אותי (מה שלא נאמר עד עכשיו) ושהוא מצטער. וקנה לי מתנה לחג.
אני עכשיו נמצאת בדירה שכורה (עם הילדה), בניתי לעצמי חיים, אף אחד לא יכול לפגוע בי.
מצד אחד אני מפחדת לנסות שוב, אם זה לא יצליח- אני שוב אתרסק, שוב אפגע. ושוב להתחיל לבנות את חיי מאפס.
מצד שני- הדבר הנכון הוא לנסות שוב, לתת הזדמנות שניה למשפחה שלי...להלחם על המשפחה שלי.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, מפחדת שוב להפגע, להתרסק.
מחפשת תובנות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאחל לך בהצלחה
דודלי19/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תשובות
sk21/09/2009שלום לך,
הייתי רוצה להגיד לך מה דעתי למרות שאני לא פסיכולוגית, אך כל אחד מאיתנו הוא פסיכולוג לעצמו... מה שהייתי עושה במקומך זה קודם כל הייתי שואלת את עצמי אם את אוהבת אותו ללא שום קשר למה שהוא מרגיש או לא מרגיש וללא שום קשר למה שצריך או לא צריך לעשות. אם לא, התשובה היא ברורה - להמשיך להיות את הייך ולהיות מאושרת במקום אחר, עם מישהו אחר וכו'. אם התשובה היא כן, גם לא הייתי רצה אליו בחזרה אלה הייתי ממשיכה ביחסים איתו "בשלט רחוק". זאת אומרת, אפשר להיפגש, לדבר, בכל זאת יש לכם ילדה, לנסות להבין למה קרה לו מה שקרה כי לדעתי הוא רוצה לחזור עכשיו כי זה נוח, נעים, הוא מכיר אותך ואת זה כנראה לא קיבל במקום אחר. אך לא נראה לי שהוא אוהב אותך באמת, מקווה שאני טואה.. רק אני בעד יחסים פתוחים כאשר הכל ברור לשני הצדדים... ברור עד הסוף, וזה לא המצב אצלך כרגע... בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבנות מחדש עם יותר דרגות חופש
דורית כהן23/09/2009שלום לך, גם אני חושבת שמה שחשוב ביותר הוא האם את באמת אוהבת אותו. אם את אוהבת אותו - לכי על זה אבל נצלי את הרצון שלו לחזור כמנוף לקבוע ביניכם דברים חדשים שחשובים לך (אבל גם לו - אני אסביר זאת בהמשך), כי זה שהוא שיקר לך לגבי יחסיו עם מישהי אחרת - אפשר להבין זאת, אבל שקר הוא שקר.
זה קורה הרבה שגבר יוצא החוצה, חווה את החוויות שלו, ומגיע למסקנה שהוא מעדיף לחזור לחיק המשפחה. בעיני זה לא סוף העולם.
אני מבינה את הצורך (בעיקר של גברים) - לחוש צעירים וחופשיים לקראת גיל הארבעים, כי העול הכלכלי, האחריות על המשפחה - כל אלו גובים מחיר והרבה אנשים מסתובבים בתחושת החמצה, חוסר שמחת חיים. חשוב גם לעשות בדק בית ביחסים שלכם ולראות האם היה משהו שגרם לו להרגיש לא חופשי, כבול, עד כדי כך שהרגיש את הצורך להשתחרר וממש לצאת מן הבית. כי אם לא תשנו זאת, זה עלול לקרות לו עוד פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)