מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשוי+ילדה בת 5 ומאוהב במישהי אחרתאלון20/09/2009
שלום, אני בן 34 נשוי מזה 7 שנים+ילדה בת 5.מעולם לא אהבתי ולא נמשכתי לאישתי, התחתנתי איתה כי חשבתי שלא אמצא מישהי טובה כמוה. שהיא תיהיה עקרת בית ואמא טובה.לא חשבתי על משהו אחר מעבר לזה.הייתי טיפש. לפני כחצי שנה הכרתי במקום העבודה שלי בחורה בת 22, מדהימה. זו תישמע קלישאה אבל אהבתי אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה.בחורה שכל חיי חיפשתי אני אפילו לא יודע לתאר את הרגש החזק אליה מהיום הראשון שראיתי אותה.אנחנו במערכת יחסים כיום ומאוהבים עד לב השמיים, אני מנהל חיים כפולים ולא מסתדר עם אשתי, אציין שכבר ניסינו בעבר ייעוצים זוגיים(עוד לפני כניסתה של בחורה זו לחיי) אך ללא הצלחה.איננו מקיימים יחסי מין ורבים המון גם ליד הילדה,עד כדי כך שיום אחד היא התעוררה מהצעקות ואמרה שהיא פוחדת ממני,מאבא שלה, המון צעקות,וויכוחים,קללות ולפעמים נזרקים חפצים באוויר,מצידי. אני ואשתי כמעט ולא מדברים בתוך הבית,לפעמים מתכתבים בהודעות SMS כשכל אחד בחדר אחר. פעמים רבות לאחר מריבה היא לוקחת את הילדה ונוסעת לישון אצל ההורים שלה. פעמים רבות היא איימה בגירושים אך היא מפחדת מה יגידו עליה. אציין עוד שתמיד בגדתי באישתי,והיום אני כבר לא יכול לראות אותה.לא אכפת לי ממנה. איננו מנהלים חיי זוגיות נורמליים כלל אני לא מאושר איתה ורוצה להתגרש בכדי לחיות לצד האישה שאני כל כך אוהב אך אני מפחד לעזוב בגלל הילדה. אני כל הזמן חושב על אהובתי ובקשר מתמיד איתה,אנחנו מתראים ומקיימים יחסי מין ומנהלים מערכת יחסים,אומנם כואבת אבל קשה לי להתנתק כי אני רוצה להיות איתה,לחיות לצדה. אני פוחד מאוד והסיבה היחידה שאיני מתגרש זה רק בגלל ההתחשבות בילדה. תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,איך לקבל אומץ ולעזוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קשור אומץ ??
שירית20/09/2009במצב הקיים ישנם 4 אומללים. אתה, אישתך, הילדה ואהובתך. פרידה תביא לאושר של 4 .
אתה תוכל לממש את אהבתך .
אישתך תוכל להמשיך בחייה ואולי למצוא זוגיות טובה ובריאה.
אתה כותב שאתה לא עוזב מתוך התחשבות בילדה. איזה טובה אתה עושה לה בדיוק כשאתה נשאר נשוי לאימה? הילדה רואה זוגיות מחורבנת, זלזול, שנאה, קללות...
אתה חושב שזוהי סביבה בריאה לגדול בה?
אין שום סיבה שהילדה תסבול כי אתם לא אוהבים ולא מתאימים...והיא לא צריכה לשלם על הטעות הזאת.
אני בתור אמא לא הייתי רוצה שהבן שלי יגדל כך. זה מתכון בדוק לבעיות ריגשיות קשות אצל ילדים ואח"כ בתור מבוגרים.
ואם זה עדיין לא משכנע אותך שאתה צריך לעזוב אז באמת חבל...
שנה טובה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזוב ואל תפחד
נושי22/09/2009זה יעשה טוב לכולם
תשב עם אישתך ותדברו על זה
ותגיד לה בדרך לא פוגעת כל מה שאתה מרגיש
ושאתה חי בתסכול ,ותמשיך הלאה.
גם לילדה זה יעשה יותר טוב
אבא שלה יהיה מודל טוב יותר כשיהיה לו טוב יותר
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)