האקסית של החבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האקסית של החבר
    אני
    20/09/2009

שלום רב ושנה טובה.
    אתחיל בכך שהכרתי בן אדם מקסים שאוהב אותי ואוהב את הילדים
    אנחנו ביחד כ-3 חודשים שנראה לשנינו כאילו אנחנו כמה שנים ביחד.
    ביום שישי(ערב חג)
    הוא בא אלי בבוקר והתנצל בפני שהוא לא קנה לי מתנה לחג והוא גם לא טוב בזה, אמרתי לו שזה בסדר כי גם אני לא קניתי לו.
    אחרי חצי שעה הוא קרא לי ואז הוא אמר לי "לא קניתי לה מתנה"שאלתי אותו למי ואז הוא אמר לאקסית שלו אני הייתי לרגע המומה ואמרתי לו שאני לא חושבת שהוא צריך לקנות לה מתנה אם הוא נמצא במערכת יחסים אחרת ,אז הוא אמר לי אולי לבת שלה.אמרתי לו שלא אולי לאמא שלה?שוב אמרתי לו שלא.ואז ממש כעסתי ואמרתי לו איך אתה חושב לקנות להם מתנה שלי אמרת שאתה לא טוב בזה?אז הוא התנצל ואמר לי שאני צודקת,אני לא יכולתי להמשיך להסתכל לו בעיניים מאוד כעסתי וכאב לי,אמרתי לו שהוא צריך להחליט איפה הוא נמצא כאן או כאן?
    הוא בתגובה אמר לי אל תאיימי עלי ואמרתי לו שאני לא מאיימת וזה מה שאני חושבת,הוא הלך ואני עדיין כעסתי עליו הוא התקשר והתנצל והסברתי לו שאם לא הייתי אוהבת אותו לא הייתי מגיבה כך.
    השאלה שלי:האם צדקתי בתגובה שלי?
    והאם נראה לך שהוא בקשר עם האקסית שלו?
    אני יודעת בוודאות שהוא בקשר עם הבת שלה כי היא התקשרה לאחל לו חג שמח וכל הזמן היא כותבת לו הודעות שהיא אוהבת אותו ומתגעגעת אליו.
    מה אני יעשה?
    כשהוא התחיל לצאת איתי הוא נפרד ממנה חודשיים או שלוש לפני והוא לא הכחיש אז שיש לו עדיין רגשות עזים כלפיה,הבנתי את זה והיום קצת קשה לי לקבל.
    האם אני לא בסדר?
    אשמח לתשובתך בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האקסית של החבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכימה עקרונית אך לא עם הניסוח

דורית כהן
    23/09/2009

אני יקרה, אני מסכימה איתך בעקרון שיש בעייה עם ההתכוונות שלו לתת מתנות למשפחת האקסית שלו, כאשר הוא אינו משקיע במתנות לך ולמשפחתך. הייתי משנה רק את הסגנון שלך, עובדה שזה עורר אצלו בעייה.
    את יכולה להגיד לו את אותו המסר בלי לצוות עליו שיחליט לכאן או לכאן.
    את יכולה להגיד לו שזה פוגע בך שהוא משקיע במתנות לאקסית ולך לא. נראה לי שחשוב להבהיר לו איך את מרגישה ולסמוך עליו שיסיק את המסקנות. אני חושבת שמפריע לאנשים לקבל פקודות מבן הזוג. זה מקומם. זה נותן את ההרגשה של כפייה, של חוסר חופש בחירה, של מחנק, וזה מקומם.
    כן חשוב לשתף אותו איך זה גורם לך להרגיש, אבל לסמוך עליו שיעשה את הבחירה הנכונה. ואם לא יעשה את הבחירה הנכונה - את יכולה להבין מכך איפה הוא מרגיש חזק יותר, עד כמה הוא אוהב אותך ומתחשב בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נגמר

אני
    25/09/2009

היי דורית.
    תודה רבה לך
    אבל המערכת יחסים הזו נגמרה
    מסתבר שבזמן שהוא יצא איתי הוא חזר לאקסית שלו
    זה התגלה לי ממישהו שקרוב מאוד אליו
    לא יודעת למה אבל הרגשתי הקלה מסויימת שזה קרה כך
    דבר אחד כאב לי שהוא ישב בחג עם המשפחה שלו וגם לפני החג ולכלך עלי דברים שפשוט הייתי בשוק ששמעתי,זה נורא מעליב לא התעמתתי איתו אלא פשוט התעלמתי מהטלפונים שלו
    וזה שגע אותו כי הוא התקשר ואמר לאותה נשמה טהורה שטרחה לספר לי"היאאאא לא תענה לי"?אין מצב.ואז הבנתי איפה היתה הטעות שלי,שתמיד הייתי עונה לו עוזבת הכל וזמינה בשבילו
    המערכת יחסים הבאה אם בכלל אני אדע איך להתנהג.

דבר אחד משגע אותי עד היום:הוא כל כך טרח והתאמץ להכיר אותי לחברה בעבודה ולמשפחה
    וללכת לאירוע משפחתי מצדו לקנות ולטרוח כל יום להיות אצלי להפתיע אותי בעבודה
    אז מה קרה פה?
    יש לציין שאותו אדם שדבר איתו הוא גיסו והוא הכיר בינינו רק שהוא ידע מה קורה אחר כך, וזה הפריע לו מאוד לכן היה חשוב לו שאני ידע למרות שהיתה לי הרגשה ותחושה שזה עומד להגמר
    היה לי יומיים קשים אבל התאוששתי די מהר.
    אני צוחקת,שמחה ומעבירה את הזמן בתחושת הקלה מסויימת שירד לי אבן מהלב.
    עוד פרט מאוד חשוב:אליה הוא היה הולך בשביל סקס ועדיין (5 פעמים בשבוע)ואיתי 1 לשבועיים שלוש כל הזמן הוא היה עייף למרות שכל יום הוא היה איתי
    פעם אחת הוא בא אלי לעבודה ולא יכולתי להיות זמינה בשבילו והוא נפגע מזה היום בדיעבד אני שמחה הייתי צריכה להמשיך כך תקופה ארוכה אבל לא נורא מטעויות לומדים.
    יומיים לפני שנפרדתי ממנו הוא שאל אותי אם אני רוצה לנסוע לאילת אמרתי לו שאני לא יודעת אני יברר בעבודה על ימי חופש.אולי באילת הוא רצה לסיים את זה?
    בהתחלה היינו הולכים למסעדות פעם אחת בשבוע אחר כך הילדים הצטרפו אלינו
    וב-3 שבועות האחרונים זה ירד.
    הוא גם שיקר לי וסיפר סיפורים.
    היה וטוב שנגמר.
    גמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יקרה!

שירית
    25/09/2009

הבן אדם לא היה פנוי רגשית אלייך ולכן לא התאהב בך והקשר לא התפתח.
    אז תפסיקי להגיד לעצמך שאם היית עושה כך או אחרת התוצאה היתה שונה. את מפנה את האכזבה כלפי עצמך. כלומר מאוכזבת מעצמך כאילו שאם היית נוהגת אחרת זה היה שונה.
    יש מצבים בחיים שאינם בשליטתינו וצריך לקבל את זה עם כל האכזבה. ומה לעשות בדרך למציאת זוגיות יש גם תסריטים כאלה.
    המשיכי הלאה בלי לחפש טעויות ,זה לא קרה כי זה לא קרה...
    שנה טובה וכל טוב, שירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו