מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםיניב21/09/2009
שלום אני בן 16,
רוצה להתחיל עם בנות מהשיכבה שנמוכה ממני ויש לי ביטחון עצמי וגם ניסיון {קראתי גם את הספר אמנת הפיתוי}אבל בכל זאת אני ניתקל בבעיה שהיא אני לא יודע איך ליפנות לבת שהיא לבד או לבת מסוימת שהיא עם חברות שלה בהפסקה.
הייתי רוצה כמה טיפים .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזור והשקעה
דורית כהן23/09/2009חסוי יקר, לצערי אינני בקיאה בנושא זה, ואני מקווה שיהיו כאן אחרים שיוכלו לעזור לך יותר ממני.
מה שאני יכולה להוסיף לך אולי, הוא שכאשר אתה שקוע ב"איך אני נראה, מה היא תחשוב עלי, האם אחרים מסתכלים עלי כרגע..." - כלומר אתה שקוע בעצמך ובתחושותיך - הרבה יותר קשה להתרכז בבת אליה אתה רוצה לגשת, כי אתה בעצם מרוכז בעצמך.
אם תצליח "לצאת" מן הפוקוס עליך ולהעביר את הפוקוס אליה, אתה יכול למשל לחשוב מה מעניין אותה, ולפתח שיחה בנושאים שנראה לך שהיא מתעניינת בהם. לפני שאתה ניגש למישהי שמוצאת חן בעיניך, כדאי שתשלח בכיוונה מבטים של התענייניות, ותראה מה היא עושה עם זה. יש בנות שיחזירו לך מבטים ויש כאלו שיסתכלו הצידה ויימנעו לפגוש את מבטיך. אלו שמחזירות - זה יורת בטוח לגשת אליהן. אלו שמתחמקות - או שהן ביישניות או שהן לא מעוניינות. אם הן ביישניות - אל תוותר, והמשך לנסות. נבות אוהבות שמחמיאים להן על הופעתן, אוהבות שנותנים להן משהו קטן, סימלי שמראה שאתה חושב עליהן, אוהבות שמשקיעים בהן. הן רוצות לדעת שאתה חשוב עליהם גם כאשר אתה לא נמצא לידן.
חפש נושאים לשיחה כמו סרט, ספר, להקה אהובה, מסיבה. אתה יכול כאילו להתייעץ עם הבת בנושאי לבוש, נניח שהוזמנת למסיבה ואתה זקוק ממנה לטיפים מה ללבוש.
זהו - אין לי יותר רעיונות...מי יכול לעזור כאן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)