מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היא לא רוצהאלי09/09/2007
אני נמצא בקשר קרוב לשנתיים. חברה שלי רצתה אותי בהתחלה כל הזמן אבל ככל שהזמן עובר היא מוכנה פחות לקיים יחסי מין איתי ועכשיו זה לא קורה אפילו פעם בשבוע. היא אומרת שזה כי יש לה הרבה לחץ בעבודה, מה שנכון, כי היא עובדת בתפקיד חשוב ובכיר ובנוסף משלימה לימודים לתואר שני. אבל, עם כל האמפתיה, אני לא יכול לבטל את הרצונות שלי ומרגיש מאוד מתוסכל. אני אוהב אותה ורוצה אותה אבל מתחיל למצוא את עצמי פוזל לכיוונים אחרים וחושב שלא ירחק היום שזה לא יגמר רק במבטים ואז מבחינתי זה סוף הקשר, כי אני רוצה להיות עם אישה שאקבל ממנה הכל, לא מתאים לי להיות גבר בוגדני. ניסיתי לדבר איתה על הנושא ברצינות ואפילו הצעתי ייעוץ זוגי אבל היא מגיבה כמו אדם שמתקיפים אותו ולא הסכימה בשום אופן לנסות ולפתור את הבעיה.
תוכלו להציע לי פתרון? אני מיואש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן לרצינות היחסים
דורית כהן10/09/2007אלי היקר, חלפה עברה לה תקופת ההתאהבות מלאת התשוקה, ונכנסתם לשיגרה. ללא ספק זהו מבחן לעוצמת הקשר. לא שמעתי ממך על אהבה כלפיה או על אהבה מצידה אליך.
כדי שתהיה תשוקה לאורך זמן צריכים להתקיים הרבה "תנאים". אמנה חלק מהם:
1. משיכה כימית בסיסית כלפי בן הזוג - פשוט לאהוב את גופו, ריחו, מגעו, מראהו. בתחילת קשר אנחנו לפעמים מסונוורים מעוצמת ההתלהבות ולא מודעים עד כמה אנחנו באמת נמשכים לגופו של האהוב או שאולי אנחנו מלאים הורמונים ואלה מסתירים מאיתנו את האמת - שהמשיכה הגופנית איננה חזקה במיוחד. אם אכן זה כך, לא כדאי להמשיך בחברות אלא למצוא בן זוג איתו המשיכה חזקה, ברורה והדדית.
2. תחושת אינטימיות עמוקה שמאפשרת תקשורת מינית גלוייה, וניתן לבקש בקשות, להגיד לא כאשר לא מתחשק לעשות משהו מסויים, אין הסתרות, אין "לא נעים", יש פתיחות, יש פידבקים, וזה מאפשר לפתח את הרפרטואר המיני, לחדש, לגוון, להתרגש שוב ושוב.
3. הערכה הדדית, ושמחה על עצם נוכחותו של בן הזוג.
4. רוב הנשים רוצות מחמאות שוב ושוב על הופעתן החיצונית, להרגיש שהן יפות ונחשקות בעיני בן זוגן. אם היא לא שומעת זאת מספיק ממך - זה עלול להשפיע על הדימוי הנשי והמיני שלה.
5. חידושים והפתעות, יצירתיות לא רק בתחום המין אלא במערכת היחסים כולה. יוזמות, יציאה מן השיגרה.
6.כאשר גם גרים יחד - חשובה תחושת שוויון ונשיאה משותפת במטלות הבית, שלא ירגיש אחד מבני הזוג שהאחריות והעול רק עליו, כי זה יוצר תרעומת ותסכול ומרחיק מבחינה רגשית.
ולבסוף, אני ממליצה לך לקרוא שני מאמרים בנושא באתר שלי:
[a href=http://www.zugiut.net/?p=72 id=link]א. מי משניכם יוזם סקס? האם יתכן שאשתך לא באמת "קרירה...א-מינית"??? (חשוב לקרוא עד הסוף הטוב)[/a]
[a href=http://www.zugiut.net/?p=73 id=link]ב. כאשר בן זוגי יוזם סקס ולי (כמעט אף פעם) לא מתאים[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)