לחלי -

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחלי -
    רואה נסתרים
    28/03/2007

חלי, בחיים לפעמים, יש מצבים בהם עם קצת מאמץ ניתן להפוך לימון ללימונדה. אם את עוד אוהבת אותו ומוכנה להשקיע - מומלץ ללכת לייעוץ. גורם זר ואובייקטיבי, מוסמך, יוכל לראות בין השורות ולתת אבחון וכלים להתמודד ולתקן. ישנם זוגות שעברו תהליכים והקשר ביניהם אף התהדק אחרי יעוץ. שווה לנסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחלי -

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מצב שהוא יבוא ליועץ נישואין

חלי
    29/03/2007

אני כבר ביקשתי מימנו והוא פשוט לא מוכן והוא פשוט מסביר זאת

שהוא טוען שהיה חסר לו מין בבית.

זו הייתה תקופה שהייתי בהריון בחודש שמיני, ואז היה מין נתק בייני וביינו.
    וגם היו הרבה חברים שהיו מסביבו, הרבה בילויים מעבר לזה.

מה שקרה או לא קרה זה כבר לא מעניין אותי, היום מעניין אותי לשקם את חיי הנישואין
    שלי ובוודאי שאני אוהבת את בעלי אחרת לא הייתי מוכנה לסלוח ולתת צ'אנס לנו.

הוא מאוד מצטער ואני רואה שינוי עצום, הוא גם מוכיח את עצמו.

אני מרגישה שממש כאילו עכשיו הכרתי את בעלי מחדש וכנ"ל הוא.

מקווה שנצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכיר יותר לעומק

דורית כהן
    30/03/2007

חלי, אני חושבת שכל משבר שקורה בין בני זוג - מייצג בהכרח אמת שחשובה לכל אחד מכם, ולכן הוא יכול להפוך גם להזדמנות להסיר קליפה, להוריד עוד מסיכה, וליצור קירבה גדולה יותר. השאלה היא אם את מרגישה שזה מה שקרה בעקבות המשבר, או שאת מעדיפה לשים זאת אחורנית ולנוע קדימה. דווקא התעודדתי ממה שכתבת: "אני מרגישה שממש כאילו עכשיו הכרתי את בעלי מחדש וכנ"ל הוא". מאחלת לכם בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דורית

חלי
    01/04/2007

אני מודה לך על העצות האלו, אני ממש נהנית להכנס לפורום ועוד אמשיך לכתוב לך ולעדכן

חג שמח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו