חוסר חשק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    שחר
    22/09/2009

לפני כחודשיים התחלתי לקבל פלוטין כיוון שאובחנתי כסובל מחרדות. בזמן האחרון אין לי בכלל חשק מיני (יש לציין שלפני שהתחלתי לקחת את התרופה היה לי חשק תמיד), מה שמאד פוגע ביחסים ביני לבין אשתי. היא לא מבינה מה קורה לי, גם כשאני מסביר שזו רק תופעת לוואי של התרופה, זה לא עוזר. היא מרגישה דחויה ולא נאהבת, וזה גורם לי להרגיש נורא.
    איך אפשר להחזיר לעצמי את החשק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק

הילה
    23/09/2009

לדעתי הפתרון הקל והמהיר ביותר הוא פשוט להחליף תרופה. אין כל סיבה להישאר עם תרופה שגורמת לך לתופעות לוואי כאלוף במיוחד יש תרופות כמו ויפאקס למשל שלא גורמות לתופעות לוואי ממין זה. התייעץ עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של תרופות נגד חרדה

דורית כהן
    29/09/2009

שחר יקר, עליך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה. ידוע שאחת מתופעות הלוואי של תרופות נוגדות חרדה היא על התשוקה, ולפעמים אף גורמת לעיכוב ולקושי בגמירה אצל הגבר. יש תרופות שונות ושווה לנסות כמה מהן על מנת להגיע לזו שמתאימה לך עם כמה שפחות תופעות לוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו